- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендия?
Тази година ще съм девети клас и реших да се понапъна малко за стипендия..
Миналата година издъних работата и сега съм още по-мотивирана.![]()
Обяснете ми процедурата.. в смисъл изкарвам 5,50 и ми падат от тавана ли?![]()
Подробности разни а-у..?
Как мога да разбера за каква сума става въпрос в моето училище или за всички е еднакво?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
изкарваш 5.50 за срока и падат 21 лева от небето![]()
![]()
някъде има разминаване ако Господ е по милостив може да ти пусне и 22-23 лева.Ама т'ва зависи от географското положение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4.50 социална и сираци 18 лева
5.50 от небето 21 лева
М чи то по ми е на далавера да бачкам вместо да уча,бе..![]()
Kaname senpai <3
Илено в България смеПървоначално написано от ElinoOor
Бе то хубаво ама.. баси,после очакват децата да се изучени и грамотни.![]()
Kaname senpai <3
9-ти клас няма да вземеш стипендия,стипендия ще взимаш от 10-ти клас(гледат се годишните оценки от 9-ти)...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз взимам социална (защото съм с един родител ) и получавам по 63лв. на всеки 3 месеца, което означава , че на месем ми се падат по 21 лв. , а не по 18 ; )Първоначално написано от Di
Тея социалните от 8 клас ли почват или 10? Някакви документи трябва ли да подавам при директорката или те сами ме намират?![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз мислех тази година да се боря за стипендия .. след тая тема се оказах !![]()
5,50 - 21 лв![]()
Над 5.50 по 21 лв месечно(или казано по друг начин по 1лв на ден)
Не помня обаче от кой клас ги дават,май 10-ти,но не съм сигурна.
В даскалото ни ги даваха на 3 месеца и така се събираха по 63 лв и беше екстра![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Значи от 10-ти клас нагоре?![]()
С документите как стоят нещата? Наще трябва да подписват разни листи предполагам..?
Kaname senpai <3
21 лева срам и зарезил да дигнат повече. Пък и учене повече тогава.след 10 клас и подписват листовки
![]()
От 10 клас взимат само тия дето са в езиковите, другите могат да взимат от 9ти. Та, аз тая година уж ще взимам (9 клас), нали първия срок май, ама тъпата ми класна нищо не м иказа, смисъл имам там 5.88 ли колко беше и още няколко от класа имат над 5.50, ама тая скръндза нищо не ни каза. Та, най - много 23 лева да е стипендията![]()
Който няма стипендия няма да изгуби много :Д:Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
21 лева, кой ти ги дава?![]()
Аз тая година бях 9ти клс, имам 5,70, обаче имам 9 неизвинени и може и да се размина ..![]()
И аз ще взимам стипендия, 10ти клас съм сега. Май не се налага нищо да попълвам и т.н. Тя класната май ги уреждала тея неща и накрая на срока - хоп 63лв. Поне 100 да бяхаама айде няма да бъдем алчни.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
стипендия се взима след завършен 8 клас
ако е подготве, няма да взема.. ако си е редовно, си взема и 9ти клас.. ако изкара 5,50 деПървоначално написано от slynchoo
![]()
Първоначално написано от Di
Социалната стипендия се взема през цялата година, а тази за отличен успех-само 9 месеца.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Глупости!!!Първоначално написано от sladkalady
Уча в Професионална гимназия завърших 8 клас с 5.50 след това в 9ти клас си взимах 21лв на месец и така цяла година 10 клас също и ся 11 1вия срок да да се надяваме и втория де хаха
За документите: ако е за успех се взема една бележка и попълваш имена успех и класния трябва да се разпише. За социалната е малко по-сложно вземат се документи от работодателите на майка, баща и братя и сестри и се попълва месечният доход и пак подаваш документите.
Стипендията без значение каква се взема цяла година съответно по 18 и 21 лева на месец. Дано съм била достатъчно изчерпателна![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Интересно, какво всички сте се втурнали по тази стипендия-аз като имам 5.40-45 да не съм умрял без нея.
Знаете ли как си докарвам-бачкам като freelancer.Тоест изпълнявам поръчки online, свързани с писане на текстове,C++,photoshop,flash,Word и така нататк. Сто-двеста на месец не са ми мърдали. Ако някой иска малко повече инфо да ми пише на ЛС.
Първоначално написано от IfeTyy
При мен е така-аз получавам стипендия за отличен успех само през учебната година.През месеците ,в които съм във ваканция не получавам стипендия.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ами логично е през ваканцията да не вземаш..
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
А аз да ви попитам парите за стипендии от училището ли се отпускат или от държавата т.е от министерства нещо подобно?