- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВИПУСК 2011 : )
Предлагам тук да споделяме своите въпроси, вълнения спрямо последната ни учебна година. Да споделяме също така резултати, кой къде иска да кандидатства и всичко свързано с нашата последна учебна година . : ) Да си поговорим за това дали ни се завършва,дали ни се учи след това. Кое ще ни липсва и кое не и т.н. : )
ще се учи после... ако ни вземат![]()
![]()
много е кофти чувството да знаеш, че всичко ще свърши и то много скоро, много бързо ще мине и тая година![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Да,и на мен ще ми е мъчно като свърши даскалото. Иначе после се надявам да уча в УНСС![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
А бе има време да помислиш. И аз уж в УНСС, после реших, че като свърша ще е по-добре това, което си ме влече най-много и викам НАТФИЗ. След това си казвам, че за актриса едва ли ще ме вземат някъде и сега се надявам на нещо с медицина...манджа с гроздеПървоначално написано от amazonian
Има още време за да решиш.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
сега си мислиш ти, че има време ама знаеш ли колко бързо ще мине годината...
аз още не знам къде и с какво, но ще се пробвам на няколко места, това обаче означава много изпити![]()
не знам, много кофти, накрая може да се откажа![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
аз съм след 12ти клас в ТУ-София и хич нема да го мисля.. даже няма да ми липсва кой-знае колко даскалото..![]()
Хора, аз кво да кажа като не мога да уча това , което искам и сега ми е все едно какво друго ще запиша.. Сестра ми сега я приеха в Колежа по туризъм тук в Бургас и най-много да се бутна при нея..
защо да не можеш?
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
защото ми трябва математика и рисуване (графики). Мразя математиката от дъното на душата си, а рисуването не ми е развито изобщо..
аа кофти и аз исках по едно време с нещо такова да се занимавам, ама и на мен не ми се отдава рисуването![]()
а как мислите, ще ни тръшнат ли и математика задължителна?![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
ооо недей моля теМРАЗЯ МАТЕМАТИКАТА ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ни съсипят ако го направят : )
ааа пък в моя клас само миналата година никой не е оставал на изпит по математика...............![]()
![]()
![]()
![]()
само матура ни трябва![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
не всички ше съсипят... мен ме устройва задължителна по математика.. така или иначе ше държа кандидат-студентски.. а ти какво искаш да учиш, като не ти се отдават и 2те неща, които се изискват?!
Точно това обясних, че след като не ми с отдават двете неща , които искат от мен , ще се насоча към нещо друго. За момента още не съм сигурна какво , защото просто нищо друго не ме привлича за сега.
А ако ходиш на уроци по математика иПървоначално написано от anonimchetou
уроци/курсове по рисуване ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мислила съм го като вариант , но отдавна съм се отказала. Самите изпити особено за графиките са доста трудни. Не мисля , че ще се справя. Моето е заминала работа : ) Абе тука няма ли завършващи ?
Ако си от ученолюбивите изобщо не се лъжи да ходиш там ...НЕдей!То и като чувам как си взимат изпитите ми става лошо ...Първоначално написано от anonimchetou
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
И аз също съм за последна година, абе ще ми липсва, ама здраве да е..
Мисля си, че тая година ще се срина от учене, матури, изпити, уроци и други глупости.. но няма начин.![]()
Вафла..
Е хайде, никой ли няма от випуск 2011?![]()
Към всички, как смятате да се подготвите за матурите, и за кандидат-студентските изпити (който ще кандидатства) и към какво сте се ориентирали?![]()
Вафла..
ти жив ли си бе ;д не съм те виждала от векове![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Жив съм аз, просто бях на морето 2 месеца...![]()
Бачках и преди 2 дена се върнах, и сега си отпочивам..![]()
Вафла..
ее браво, браво![]()
почивай, още малко ти остава![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Въобще не ми се почва, като знам какво ме чака..
Ми ти как си? Какво прави цяло лято?
Вафла..
цяло лято затъпявам яко, по цял ден бебета около мене![]()
![]()
ама поне си прочетох книгитеоще си бутам 'Тютюн' ама ...
а ти какво работи?
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Ей, като каза книги и аз трябва да почна да ги чета.. че трябва.
А аз работих като барман, сервитьор, в магазин бях, бе скалъпих доста. Но се справих сравнително добре, като за първи път.
А ти пък имаше брат..![]()
Колко ли нерви си изхабила..
Вафла..