Мила прави си физическата активност както ти прецениш, а не слушай какво ти казват с по - леки. Знам, че е редно с по малко да започнеш и после постепенно да увеличаваш натоварването, на все пак ти си усещаш как си и си преценяваш колко можеш да издържиш и какви са последиците от това. Но ако те притеснява, че ще имаш мусколна треска пий един аналгин и нищо няма да те боли, гарантирам.
Между другото ще следя темата ти защото и аз имам нужда да сваля тук-там някой килограм, защото съм 172-3 и тежа около 65 килограма и имам малко коремче, и трябва да го сваля. Аз няма да правя Pimp it up защото немога да им запомна движенията Но инече си скачам, правя коремни преси, клякам, Не спазвам никаква диета просто ям каквото има вкъщи НО по малко колкото да не ме боли корема И НЕ се отказвам от сладичкото ( вафлички или шоколод ), защото съм пристрастена към тях и си ям сладко, но по малко колкото да си задоволя желанието за сладко. Та с голямо удоволствие ще следя темата И успех и на двете ни с свалянето на килца