Първоначално написано от
ChalgaBoy
Всичко се връща нали знаеш. Представи си че един ден имаш деца и едното ти е пълно като мене. Тогава смешно ли ще ти е? Ще му викаш ли че е свиня? Или няма как щото ако то е свиня, то и баща му ще е прасе. Аз се знам аз каква съм, ама ти не се виждаш пък си тръгнал да коментираш другите. Седиш вкъщи по цял ден пред компютъра и се криеш да не те хванат, че редуваш Деси и Лили. Вместо да излезеш и да пробваш да си хванеш момиче, но кое момиче ще вземе такъв комплексар като тебе. Аз може да съм всякаква в твоите и на другите очите, но съм много щасталива, а ти ще си останеш един нещастен чикиджия, който си седи по цял ден пред компютъра и търси такива като мене за да ги обижда и излага. Но по този начин ти излагаш себе си. Нещо друго, за да съм толкова пълна значи аз имам някакво заболяване, в моя случай е лечимо, друг е въпроса че не е хубаво и преди всичко не е възпитано да се подиграваш на такива работи. Аз мога да се променя и ще го направя, не винаги съм била такава. А ти ще си останеш все същия.