- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за този парфюм?
Въпросът ми е главно към момичетата, но ако и момчетата имат мнение нека отговорят. Та в момента съм пред дилема какъв парфюм да си взема и съм се спряла на няколко и исках да ви питам конкретно за този:
http://parfumi.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80...84%D1%8E%D0%BC
Някой ползвал ли го е, траен ли е? Мисля тези дни да отскоча до някоя парфюмерия да го "подуша"но първо исках да чуя и чуждо мнение.
![]()
Струва ми се скъп.
Има къде,къде по-евтини,трайни и хубави.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Да, точно заради цената много се колебая. Преди малко ходих до една парфюмерия, подуших го, хубав е, но 60 мл е 120 лв.Ако е траен бих се прежалила, но все още не знам. Дано някой който го е имал да изкаже мнение.
Този на картинката е някакъв странен син, а истинския е тъмно лилав..
и ако става въпрос за тъмно лилавия - страхотен е, заслужава си парите и е много траен!
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мен ми харесва много. Можеш да си сигурна, че е траен.Малко е особен като миризма, даже има хора които смятат, че е ретро, обаче щом на теб ти харесва да не те интересува мнението на другитеМежду другото и Angel-а и той е хубав, само че по-лек.
Сега го гледам даже, че в гет.бг е 100 кинта 60 милилитра тестер на промоция. Той е без капачка така или иначе, тъй че няма да е с развален фасон ако си го поръчаш![]()
Парфюмът е аадски траен . Наистина има малко особен аромат , но пък е точно зимен . Според мен си заслужава парите , а и тестер ще ти струва по-малко .
Много траен , особен , уникален ,тежък , зимен аромат!![]()
Много любим ми е парфюма!![]()
аз го използвам супер траен еи го взех за 90 кинта 60 мл тестер :P
Много е хубавЕдна приятелка го има.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Много е готин.Имах 5мл негов тестер и ухаеше страхотно.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Това е най-хубавия парфюм..много траен..всичките ти дрехи миришат на него...стаята е умирисва бижутата всичко...Уникалеееен
Ехее като чета коментарите ви и на мен ми се прииска да си го купя,ама много пари бе![]()
Lenny Kravitz - Again
в купувам - продавам едно момиче беше пуснало тема , че продава такъв парфюм за 55 лева , ако искаш потърси :P