.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Колан / Блузка ?

Такам , Здравейте : )

По принцип много обичам широките колани ( ластичните ) . Имам няколко в къщи и много си ги харесвам , няколко подарих и на приятелки. Та нали почваме даскало и идва време да си напазаруваме за есента . Търсих такива колани в Мола на Цариградско , Скай Сити .. НЯМА И НЯМА .. Едно момиче ми каза да потърся в бутките на дружба , преди имало .. Е НЯМА И ТАМ Става въпрос за София.. Много се разочаровах, ако някой знае къде с сигурност има нека пише ..

И за да не пускам нова тема, ще бъда благодарна , ако някой се отзове за блузка ПРИЛЕП .. Адки много ги харесвам някакви раздърпани и голями Мярнах само в скай в един магазин прилепи , но бяха плетени и плетката меко казано беше ужасна

http://buyme-bg.com/catalog/images/p...i/IMG_1223.jpg - За такива колани става въпрос.

http://www.vbox7.com/play:e66a3a34&start=71 - Ето такъв тип блузка търся , става въпрос за жълтия модел в който е облечена фолк певачката
    ла-ла-ла

Повече от фен Аватара на plamka
    В Сердиката видях доста хубави ластични колани, за блуза не мога да ти помогна.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    На Алабин има доста... смисъл, то и по Моловете има, само трябва да потърсиш. В Тайлито има много хубави, виж там.

Мега фен Аватара на Infinity
    В сердиката е пъъълно с подобни колани.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    В сердиката е пъъълно с подобни колани.
    +1

В мола почти във всеки магазин има такив аколани. В теранова съм 10000 процента сигурна, че има. В магазините за обукви Tendenz също има. Общо взето, навсякъде, където продават такива аксесоари има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си