Здравейте
Посещавам един друг форум ,който е на доста по-различна тематика ,но видях идеята там и е доста добра.
Там се приема изключително добре,но за разлика от тук - там средната възраст на потребителите ,които го посещават е 30-35..
Както и да е - идеята е в подписа на всеки задължително да се вписват 2-те имена.Така комуникацията става по-лесна и хората ,които всекидневно си пишат добиват известна близост.
Тъй като там влизат доста по-сериозни хора от тук някой възрубтаха ,че е противозаконно да се задължават потребителите да си пишат 2-те имена в подписа и администратор се посъветва с юрист ,който каза ,че това е напълно в реда на нещата и не е против правата на който и да е.
Според мен идеята е супер ,въпреки че би отнела доста време да се въведе.
Вие какво ще кажете?
![]()
Не всеки иска да каже кой е.Все пак това е тийн форум и хората питат за проблемите си анонимно и ако искат да кажат кои са да си напишат имената в профила![]()
The Pretty Reckless
Ще помоля,когато някой реши да напише нещо да се аргументира.
Веднага те оборвам - анонимността се нарушава ,когато разбера кой/коя си.Като твоето име и фамилия знаеш ли още ,колко хора има в твоя град?
![]()
Направо и адресите да си дадем. Който е искал да разбере името на някого, се е свързал с него посредством ЛС и ако първият е преценил за уместно, го е споделил. Всеки има право да запази ананомност, това е и една от идеите на съществуването на форума.
Интересно ще ми е да си защитиш тезата за подобряване на комуникацията, ако се обръщаш към някого с Пенчо вместо със Слънчо.
По същия начин ще отговоря и на теб.Това ,че си си написал името не виждам по какъв начин нарушава анонимността си.Първоначално написано от shadow4e
А иначе то е пожелателно ,дали ще напишеш своето име или ще излъжеш.Ти в живота ,как предпочиташ да ти викат - по никнейм или по име?
Просто става някак си по-различно ,но това е все пак предложение не е нужно да се yдобрява ,нали?
Поздрави.
Знам, няма друг човек с моето име, а сигурно и в цяла България.
Ти кажи как точно ще се подобри, това е интересното.
Също така не мислиш ли, че неслучайно се провеждат немалко акции да не се споделя такава информация, още пък повече от деца.
Така е ,но както казах законово нищо не се нарушава.Ти не си даваш адреса или номера на личната карта,а просто 2 имена ,които с нищо не променят нещата.
А иначе ,какво ще подобри - аз казах МОЖЕ БИ комуникацията ,а и то е до лични разбирания.Аз предпочитам да се обърна към теб по име ,а не по никнейм.
Научи се, че когато общуваш с някого, той също има право на глас. Това как ти предпочиташ да го наричаш има вторична важност.
Ти, ако искаш хората да се обръщат с името ти към теб, се регистрирай така.
Аз пък ще оборя теб.
Комуникацията и сега е достатъчно лесна - когато някой ми допада и желая да общувам с него, му давам скайп/фейсбук/телефонен номер. Ако си напиша името и фамилията в подписа, как ще ми гарантираш, че някой, който ми е неприятен, няма да ме открие и да ми досажда. Още повече, че някои от нас са с особено уникални имена и стават много лесни за откриване.Първоначално написано от P
Има голяма разлика между реален живот и виртуална реалност. В живота предпочитам да ме наричат с истинското ми име, по форумите предпочитам да използват никнейма ми. Това ти как ме предпочиташ да ме наричаш е твой проблем (хипотетично говорим, разбира се). Ако съм желала да ползват истинското ми име, щях да се регистрирам с него.Първоначално написано от P
Та в този ред на мисли, идеята е безпочвена и ние няма да задължим потребителите си да си пишат имената.
Ако ти желаеш да си ги напишеш, си добре дошъл![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Окей ,значи приключихме темата.![]()
Ииииииииииииииии аз ще съм първия който ще сложи фалшиво име и фамилия... Аре сега да видиме как ще разберете че ми е фалшиво или истинско...
Голяма глупостВсеки ще си измисли някакво име
да не мислиш,че няма да е така!?
Тогава аз съм Леля Цецка.![]()
Наистина трябва да обмисляте добре предложенията си защото после, хем ще те нахранят, хем ще те запомнят.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Темата приключи![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last