- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и предложа?
А аз си мислех че 1 целувка говори повече от некви си думиКолко старомоден съм бил
![]()
Значи ... като я изпращаш, нали преди тове се подразбира че сте ходили на любимото й място и сте изкарали страхотно, целуни я .... и се изнижи драматично... после й фърли 1 смс ... искъш ли да са получе нещу ... иии си готов ... ама важното е да се изнижиж драматично
![]()
П.С : 7 от 10 се вързват![]()
абе кво викате " целуни я " .. отт това не се подразбира нищо ново ;дд
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Има и друг вариант.... Събирате се приятели ,правите 1 домашно купонче (момичето задължително да присъства).Сядаш до нея и след 2,3 коктеила(ама да не прекали) вече ще се е отпуснала и няма да се притеснява ,тогава може да я целунеш .На другия ден ако се съгласи да излезете работата е ясна.
Според мен ще е по-добре отколкото на кафе или кино,защото и ти и тя няма да се притеснявате толкова ,отколкото когата сте трезви и ако момичето изпитва нещо към теб няма да се дърпа и ще отвърне на целувката.
абе тея са изпростяли още повече бе
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Излезте, заведи я на някое приятно място, поговорете си и по някое време й кажи, че ти харесва и искаш да сте заедно. Преди или след това може да я целунеш и работата е опечена.![]()
Би трябвало да свърши работа.
Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()