.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам много голямо притеснение и се надявам да ми отговорите

Проблемът ми е: с приятеля ми правихме секс без презерватив (не за първи път,тъй като имаме сериозна и дълга връзка,имаме си пълно доверие) и по време на половия акт,той усети нещо нередно-имаше някакви странни бели топчета по члена му и във влагалището ми...Много се притеснявам какво може да бъде това.Ще отида на гинеколог,но до тогава се надявам да имам поне някакво успокоение или яснота по въпроса.Благодаря предварително,наистина ще съм много признателна ако ми отговорите...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    За "топчета" не съм чувала, но съм чувала, че някои момчета имат бели точици по половия член. Било нормално и го водели като козметичен дефект. А тея бели топчета какви бяха на допир?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бяло течение имаш ли? Може просто да е пяна от твоите сокове или лубрикантът да е с минал срок на годност и да е "пресечен".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами те не са и топчета точно,но и аз не знам как точно да го обясня...По-точно наподобяват сополи-с извинение,и на допир,и на вид,и не мирише...А относно козметичния дефект-точиците-няма такива.
    Не,бяло течение нямам!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Значи е от лубриканта или от твоите сокове.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз мисля, че е нещо от самата теб и при половия акт е останало на члена му!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си