.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на bet3to

Как да ги разкарам

Искам да ви попитам има едно момиче, което няма фр и непрекъснато се разхожда с баба си. Та около преди 2-3 седмици дойдоха у нас да ме викат. Лелее незнаех къде да се скрия и все пак излязох и баба й ми каза сега да изляза аз казах че неискам. След 2-3 дена пак идват аз пак неизлязох - искаха ми телефона - дадох го. След 2-3 дена пак идват :Д:Д:Д Не ми разбрали една цифра от тела казах им коя е. На др ден ми звънят да ходя в тях. Хич не ми се ходеше ама отидох. И от тогава не са ме викали ама пак ше дойдат. Кажете няква причина да си измисля та повече никога да не дойдат :Д:Д. А пък на всичкото отгоре ми каза че от първи ТРЯБВА да почна да преговарям и то с тях - това всичкото баба й ми го казва , а пък ако карам колело с нея тряя съм с каска - леле майкоо направооо лудиии. :Х:Х:Х

Ами кажи,че вече си се разбрала с някви твои Фр да преговаряте. :X

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Казваш й, че често изпадаш в нервни кризи и в яда си можеш да направиш нещо на бабиното детенце и повече няма да те пуснат до нея. Подметни го ей така, не като предупреждение ами като нормална част от диалога.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    София
    Кажи че обичаш фелациото и че постоянно искаш да се натискаш с момчета
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Кажи и че си обратна

Цитирай Първоначално написано от NiKo0o
    Кажи и че си обратна
    АМа проблема е че май и тя е обратна

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Кажи и че си обратна
    Е тогава трябва да ни запознаеш с нея.

Ами като е обратна изключваш неговия съвет, за да не стане мазало ще последваш другите 3 съвета.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Кажи и че си обратна
    Е тогава трябва да ни запознаеш с нея.

Ами като е обратна изключваш неговия съвет, за да не стане мазало ще последваш другите 3 съвета.
    Абе и те не са мн оригиалнии , не че аз ше измисля нш оригиналноо

Виж знам че мойеш да ме помислиш за луда но аз мисля че ако помогнаш на това дете да си открие приятели то няма вече да ходи с баба си или да идва вас да "преговаряте". Опитай! :razz:

Цитирай Първоначално написано от smiley98
    Виж знам че мойеш да ме помислиш за луда но аз мисля че ако помогнаш на това дете да си открие приятели то няма вече да ходи с баба си или да идва вас да "преговаряте". Опитай!
    Да да аз за мен немога да си намеря пък камоли за нея. Проблемът е в нея - тя неможе никъде без баба си. Като отидох в тях бяхме в нейната стая сами двете и ако аз не я заговарях тя нямаше ни6то да каже убедена съм. После взе една китара да ми посвири(между другото свири хубаво) , обаче трябваше баба й да е там иначе нее. Мн е странна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си