.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Голям фен Аватара на Yancheto
    Какви наистина са тези паласки, че заради тях да не иска да излезе на кино с него?!? Да се стегне малко, та да опита да се промени.
    Но и това момиче е много нетактично, можеше просто да го отреже, без да споменава точно защо.
    А всички вие, които говорите, че външният вид няма значение, кого се опитвате да заблудите? Първото впечатление е жизненоважно. Ако някой не ми хареса на външен вид, повече от просто приятел не може да ми бъде, предполагам и за другите е така. И все пак за един човек някой може да бъде красив, а за друг да бъде грозен, така че никой да не се оплаква, че непритежаващите външност на фотомодел са винаги пренебрегвани.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от napalm
    Има ги и по-гадни, веднъж когато заговорих една, беше много готина. Хванах се на бас с един приятел, и реших да се пробвам, като събрах необходимата доза сила (не беше лесно парче), отидох да я заговарям и й викам: "Извинявай за колко лева ти е прическата, много е готина + " Тя беше пред обб и дремеше и ръчкаше телефона и някакво взе да гледа тъпо с онези големи слънчеви очила и ми отговаря някво супер намръщено и сериозно "Много ли те интересува ? Изчакай малко да излезе приятелят ми и го питай него. " ... тъй като май него каза на шега реших че най добрия вариянт е да дърпам и докато си го помислих вече ме нямаше. После ги видях щото се бях забил в аптеката и наистина имаше приятел от тези напомпаните и с една глава по висок.
    Смях
    Best pick-up line EVER! "Извинявай за колко лева ти е прическата, много е готина"
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от napalm
    Има ги и по-гадни, веднъж когато заговорих една, беше много готина. Хванах се на бас с един приятел, и реших да се пробвам, като събрах необходимата доза сила (не беше лесно парче), отидох да я заговарям и й викам: "Извинявай за колко лева ти е прическата, много е готина + " Тя беше пред обб и дремеше и ръчкаше телефона и някакво взе да гледа тъпо с онези големи слънчеви очила и ми отговаря някво супер намръщено и сериозно "Много ли те интересува ? Изчакай малко да излезе приятелят ми и го питай него. " ... тъй като май него каза на шега реших че най добрия вариянт е да дърпам и докато си го помислих вече ме нямаше. После ги видях щото се бях забил в аптеката и наистина имаше приятел от тези напомпаните и с една глава по висок.
    Смях
    Best pick-up line EVER! "Извинявай за колко лева ти е прическата, много е готина"
    Какво се хилите на човека,поне се е пробвал,някой нямат смелост и това да направят.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Приятелят ти да се съобразява с нивото си. Като е с паласки и очевидно непривлекателен - да си търси такова момиче. Ако иска красавица с изваяно дупе - да се напъне малко във фитнеса.
    +
    И какво нападате момичето-поне е била честна с него ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Щом казваш, че няма корем и т.н. едва ли паласките му са толкова отвратителни.. Явно момичето изобщо не си е падало по момчето, а ако той е бил леко досаден го е резнала по най-сигурния начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си