- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Syoss Professional Performance и Advance Techniques ??
Искам мнение за тези продукти![]()
не са боклуци .. всичко ми е на syoos и съм наистина доволна : ) няма да съжелявашструва си да опиташ
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
на Сайъс имам един heat protector и не мога да кажа дали съм доволна или неразлика не виждам,ама щом досега няма поражения от пресата,сигурно действа..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
подкрепямПървоначално написано от tonie__
...
Поредните продукти с много реклама и ниско качество!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предпочитам Syoss .
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Имах някакъв гел за коса на Syoss.. Беше отвратителен.. След известно време прическата се разваляше, а гела ставаше на едни белички неща, които след като си разрошиш косата, почват да падат сякаш сняг се сипе от главата ти..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
аз си взех на сайъс това heat protection и мога да кажа,че е много добро косата става много хубава от него,а на една приятелка просто нямам думи колко добре и подейства по принцип нейната коса не издържа дълго време след като я изправи,но с помощта на това стои много време абсолютно съм за!!
относно advance techniques също съм за.Поръчах си шампоан и балсам с отмиване от оранжевата серия с лотос и мога да кажа,че косата ми е стращно мека и подхранена.
В Крайна сметка и двата продукта си заслужават.Пробвай ги и от двата вида като в комплект ги използвай и няма да съжаляваш![]()
За Syoss съм чувала повече негативни отзиви,така че ме е страх да го пробвам![]()
Syoss не го харесвам, но Advance са що годе добри. Смисъл, не е нищо особено, но не са и лоши.![]()
добре аз не мога да разбера . Syoss е търговска марка на Schwarckopf, както Шаума, Глис, Тафт и тнт. За чии им е да правят еднакви продукти под няколко имена и с различна визия и цена. Разбирам, че идеята е да се докарват печалби, обаче реално няма особена разлика в това, което е в шишето на шампоана Gliss, Syoss i Schauma. Само рекламата им е различна.
Аз ползвам на "SYOSS" и съм доволна. Забелязвам, че когато си го нанеса на косата, след това когато оформя косата крайщата не ми стоят сухи и все едно накъсани, някак си са "по-живи", меки. За сега ми харесва, смятам да пробвам и другите им продукти.
мисля да пробвам Syoss![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
на Syoss си взех преди няколко дена Heat Protector, ноо още не съм го пробвала![]()
Advance Techniques повечето са пълни боклуци, само ваксата ми харесва
Ползвах един път шампоана на Syoss още като се появиха на пазара и бях доволна.
На мен Syoss (шампоана) не ми действаше добре, иначе лака за коса ми хареса, а за другите им неща незнам.
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Преди известно време ползвах шампоан на Сайъс и останах много доволна,сега смятам да си взема и това за пресата.
Пробвай!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Syoss.
Днес ползвах боята им за коса(амонячна е),още няма реклама и не знам колко лесно се намира,но е мноого добра.Цената и е 7лв.
Хийт протектора -и от него съм доволна,както и от спрейовете-балсам.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ами 1 приятелка използва това на саиъс и косата и е невероятна.Изправя се от 6 години всеки ден и преди косата и беше ужас!
Тя ми обясни че :
в самия косъм има вода,когато минаваш със преса/сашоар/маша тти изпаряваш тази вода и той се исушава,в това на саиъс има минерали и витамини които запълват косъма и ти с пресата исушаваш само половината от тях(след употреба на саиъс)и косата ти се запълва отново
Майка ми си взе шампоан и балсам за обем и й харесват , но според мен са ужасни , когао ги пробвах правеха косата ми твърда без блясък и трудна за разресване...
Шампоана на Syoss е пълна скръб.