.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Аре мизерен, пиши на лс да те видя къв си бияч
    И защо на лс ? Дай на алл да видят хората как се излагаш селяндурче смешно...
    Хахаха, спече ли дете. Няма кво да се занимавам с тебе, ако си мъж ще ми отговориш на личното ае почивай палячо ;
    Пак ще те питам , защо искаш на лично ? Страх те е да не те унижа пред сички ли или какво ? Пуснаха ви интернет на село и много почнаха да ви знаят устите мама ви стара
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Аре мизерен, пиши на лс да те видя къв си бияч
    И защо на лс ? Дай на алл да видят хората как се излагаш селяндурче смешно...
    Хахаха, спече ли дете. Няма кво да се занимавам с тебе, ако си мъж ще ми отговориш на личното ае почивай палячо ;
    Пак ще те питам , защо искаш на лично ? Страх те е да не те унижа пред сички ли или какво ? Пуснаха ви интернет на село и много почнаха да ви знаят устите мама ви стара
    Искаш да се направиш на герой пред целия форум ли? Казах ти казвай кога и къде на лично и ще те видя какъв си бияч, ебати детето смешно :Х

Град
    София
    Казах ти 17:30 секи ден НДК
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мда то щот нали на НДК по цял ден си само ти там Постни снимка. Дай повече инфо... Нали си голямата работа
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Мда то щот нали на НДК по цял ден си само ти там Постни снимка. Дай повече инфо... Нали си голямата работа
    дадох му информациа , Пред фултаните с пънк прическа съм , няма как да ме обърка

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    дадох му информациа , Пред фултаните с пънк прическа съм , няма как да ме обърка

По темата: С моя на село се отпускаме повечко да го правим по обществени места(пейчици, парапетчета, огради, стълбички, езерца, скалички) , но в града не - шубе ни е

Не съм пробвала, но много ми се иска да пробвам.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

ChalgaBoy ти си най-задъстения тип, когото познавам бе, гледай се къв си смешен. Неска се регистрира и напрай 50 мнения, по цял ден седи в тях, ама иначе ебати ебача, чак го правил в час в даскало, злетак. Госпожата и съучениците сигурно са гледали и са се самозадоволявали, а? Аре лягай да спиш, дете смотано
    1-во НЕ МЕ ПОЗНАВАШ
    2-ро Задръстен ли съм ,че не съм навън да ми мръзнат шортите ,а си седя в нас
    3-то Кво ми завиждате ,че съм правил нещо за което си мечтаете ,но ви е бъзе да го направите ?
    4-то Като толко ти знае устата що не си оговорим среща из софия да видим кой ще си ленге да спи МНОГОЗНАЙКО
    АХахахХА виж се къв си злетак ве, нещастник. Завиждаме ти, ахахх, за кво да ти завиждаме, че си некфо тъпо дебело лапе, дето седи по цял ден пред компютъра и се прави на отворен по форумите ли, олигофрен?! ХАХАХАХ, среща из София иска, много добре ви знам такива форумни мишоци, дето си оговарят срещи пък не ходят на тях. Ебати детето смешно си, човече, скривай се някъде и стига се излага.
    Абе нз дали той е задръстен ама и ти пишеш често във тоя форум така, че и ти явно не правиш много различни неща от това да си седиш във вас пред компа.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    София
    Не знам за вас ама аз ше ходя да гледам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Няма смисъл да се хабиш , момчето ми писа ЛС в което пише ,че нямало да дойде и ако сам искал да съм отишал в добрич и некви е такива глупости от далече се надушва какво има в гаштите момчето

Егати форумния екшън, честно...

Тааа, по темата, не съм все още, но с удоволствие бих опитала.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Няма смисъл да се хабиш , момчето ми писа ЛС в което пише ,че нямало да дойде и ако сам искал да съм отишал в добрич и некви е такива глупости от далече се надушва какво има в гаштите момчето
    Мислиш ли, че ми се занимава с тебе бе, покемон?

Град
    София
    УфУфУф нямаше никой разочаровахте ме

Да, аз в съблекалните на един магазин тя си взе 100 дрехи да "пробва" и ги пробвахме всичките по малко или много

В градът не е останало място кадет да не съм го правил Ебафка де ... ем обикновенно в тоалетни на заведения в парк, в къщата на 1 приятел и общо взето а бе доста е

Аз съм правила секс в парка, под терасата на блока, в морето даже и свирка в автобус съм правила докато пътувахме с гаджето ми за Тетевен.

Повече от фен
    на плажа, на едни скали (на които не видяха 8 човека), в южния парк, във входа ми, в NDK, на един черен път(добре че не мина никой), иначе по дворчетата (всичките пъти с един и същи човек )

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Обикновено паркове и градинки... Правили сме го и във ЦУМ, във входа ми, зад университета му и на едни неизползваеми влакови релси.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    В една беседка късно нощем и тамън да почнем с "веселбата" и дойдоха есни пияндета да ни питат дали искаме да пием с тях
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Някъде...
    не съм го правил, но с удоволствие бих опитал !
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Абе, какво стана? Да не би да изпуснах форумният йекшън?

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    Брои ли са на пейката пред макдоналдс точно до статуята на оня клоун?
    Баси якото! Да не го включихте и него?

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    в кинозала.. бяхме най-отзад, а филмът бе Дяволът носи Прада..беше преди няколко години 2006та и до днес този филм не съм го изгледал
    6б3З10

В една горичка и на морето във водата

В тоалетните ня дислптели и кафенета , в паркове , в детски градинки и училища ... почти навскъде , стига да е с точното момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си