.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Дресиране на котка?

Прочетох, че сиамките били могли да се дресират и имам голямо желание да го направя. Някой да знае как става? Много е мързеливо котето в всеки случай. Като му говоря, все едно му обяснявам теорията за относителността в едно изречение. Гледа ме е така 0.0. Много се надявам един ден да ми носи дистанционното Също така видях няква котка дето си върши работите в човешката тоалетна.. как ли са я научили?

MAPATOHKOBKA

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    За тоалетната е още от първия път. Моето коте като ми го донесоха и му се допишка се развъртя, взех го и го сложих в банята. И вече си знаеше.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

А водата пуска ли си?

MAPATOHKOBKA

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А смис. ти питаш дали в самата тоалетна ли...а не, не. Просто преди в тоалетната [говоря общо за цялата стаичка] имаше и котешка тоалетна. И така го научих, а чак за си върши работата в моя кенеф...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Преди много години имахме много котки в къщи и една от тях беше много умна и се е качвала на тоалетната чиния.. Ама нещо ми се вижда доста нехигиенично.. Е тогава съм била малка де колко ли съм разбирала. А сега имам персийка и си ходи в нейната си тоалетна и така : )

Котка използва тоалетната и после пуска водата:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8C4pzEgncFY[/youtube]
    Котка използва тоалетната и после тоалетната хартия:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQbHS4YJOMc[/youtube]

MAPATOHKOBKA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си