- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изгубен мини пинчер - София
ДНЕС ОКОЛО 19Ч Е ИЗГУБЕН ЗЛАТИСТ МИНИ ПИНЧЕР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ (районът на градинката пред Народния Театър). Отговаря на името МАНИ! Бил е облечен с дрешката от снимката (Жълт суичър със син кокал на гърба) и е бил с каишката си! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!! 0889906380 МАРТИНА
Ако някой има информация, да звънне, моля ви. Mоже да ми пишете и на мен.
Spam + предупреждение!
Harley
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
And i know perkin-brown-fu!Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
Naw,колега,чеша ти хумористичното кокалче,а за кучето - днеска и без това имам път около театъра,ще пообиколя наоколо да поразгледам,туко виж съм излязъл късметлия и съм го намерил.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Verminaard, благодаря ти много.
Тя трябва да си замине за Франция, сега не знам какво ще стане, но ако замине, ще си постна моя номер утре също.
много сладко кученце
може би и аз днес ще имам път към народния, но надали още е там
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Днес видях обявата ти в Борисовата и ми стана жал за горкото мъниче, но за жалост не го видях там... Ако го видя (често се "въртя" в района)ше се свържа с теб моментално...![]()
Хмм това явно е кучето на кака Марти ака Absolute'me.
Отваряйте си очите на четири, понеже това куче е част от форумния фолклор.
Grumpy old madman
Днеска обиколих за няколко часа.За съжаление на го намерих животното.Ако имам време утре пак ще се завъртя в района,ама...
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Веднъж баща ми беше забравил кучето на морето и на другия ден кучето беше където беше спряна колата, така, че няма да е лошо да се оглежда на мястото където са били последно. Другия вариант е някой вече да си го е прибрал.
n00bs
Това е като да си забравиш дрехите в училище, и след три дни да си ги потърсиш, нали?Първоначално написано от yakuza_
Съжалявам за спамът
Пишете в бездом и дог.бг
Също ги разгледайте, може да е намерен
Записвам номера и утре ще се разходя...
Голяма сладурана е.)
Вчера е забелязан в квартал Борово около блок 214. Бил е с дрешката си. По-рано е бил и около Халите.
"Прозвуча" сякаш досега не си му виждала снимки, а Канис е прав, това куче е част от форумния фолклор. Mани израстна тук.Първоначално написано от Seducti0n
Mъжко е. Пропуск в първия пост явно, въобще не ми е направило впечатление. Цялото име е Mанфред, но си знае съкратените.Първоначално написано от Naive
Тук има още снимки на него и семейството, дано, ако някой го е взел да му стане жал и да го върне и срещу парите!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=14231187&o=all&op=1&view=all&subj=14 8902958466970&id=563495264#!/group.php?gid=148902958466970
Мале, ебаси пътешествието е направил до Борово. Днес имам път оттам и ще погледна, ако все още се върти из района.![]()
И от мен ъп.
Това, че е видян в Борово най-вероятно не е така, но не перчи и там да се оглеждате, когато минавате през квартала. /Който има желание/
Вчера много хора съобщиха, че са го видяли на Женския пазар и в околността. Преди един час постъпи и сигнал отново за Пиротска. Ако видите и циганка с такова куче, също сигнализирайте, моля.
Ъп и от другия модератор 8)
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Щом е в Борово, ще се провери![]()
Първоначално написано от tqnko
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Mолба от Mартина да пусна и тук (чете ви постовете), че утре пак ще се прави по-голяма акция за търсене в района на Пиротска и Женски пазар, ще се събираме след 10 часа някъде. Районът е обикалян десетки пъти и въпреки това всеки ден има сигнал, че е видян там, включително и днес. /или по-точно е видяно такова куче/
И от мен: ясно ми е, че едва ли някой ще се включи, който досега вече не го е направил или няма конатакти с някой от писалите в темата. Ако минавате оттам, просто се оглеждайте и го хванете. Толкова хора са видяли само куче-мишка и никой не е предприел нищо.
Ако все пак някой случайно реши, че ще се включи дори и само, защото няма какво да прави, може да ми пише и на ЛС да си дам номера да се разберем нещо.
![]()