Първоначално написано от
withdrawsmoke
Според мен това с предложението е вече банално.Какъв е смисала да утидете някаде да си прекарате супер и накрая да и кажеш: "Изкаш ли да ходим ?" или нещо от сорта.Според мен това е все едно подписваш договор за съгласие.(лично мое мнение)Преди да ме разпънете на кръст заради изказването ми ще кажа,че е най-добре да оставиш нещата да се случат.Например можеш да я заведеш в някое нейно любимо заведение (ако искаш) след това да я завдеш на някое място на което тя се чувства спокойна и щастлива.Застанете един срещу друг и й кажи: Искам нещата между нас да се получат и я хвани за раката... А след това се подразбира че сте заедно.Няма смисал да правиш всичко по учебник... Ако действаш момичето ще види че не си поредния срамежливец, който предлага връзка с заучени и отживели фрази.По добър савет от това не мога да дам.При мен действа а и това е най-правилния подход.Знам какво ти е СРАМ те е.На всеки се случва малко или много да се срамува да направи крачката,но ако го направиш един вид ще и покажеш че си мъж а не лигаво момченце.Успех.... :]