.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

най-добрия ми приятл ... аз и той ...

Здравейте! Пиша това от друга регистрация защото много хора ме познават... Имам един проблем и просто искамм да споделя (може би ще ми улекне) СЪЖЕЛЯВАМ за правописните грешким ама не мисля само пиша...

Така Най-добрия ми приятл ме обича от 4 години. Преди 2 месеца ( точно когато аз трагнах с едно момче и всичко се нареди) тои ми го призна и всъщтност и аз имах чувства към него от много време. Всичко се обърка защотот не само аз ами и той си имаше приятелка. Тя е от моя клас и ми е супер близка , немога да я нараня ... Криехме го, крием го по точно от 2 месеца аз съм добре с моя приятл,най-добрия ми приятл също е щастлив (до колкот може) , но преди 1 час той ми каза че тя знае за нас и ме попита защо съм и казала ... АЗ НЕ САМ Й КАЗЛА !!! Незнам кой е бил незнам защо , но аз наситнина несам ... Сега най-добрия ми приятл не ми говори, а приялката му ( и моята ) нискам нито да ми гидне телефона нито да ми отговори на смс-ите нито да ми пише в скайп .... Незнам какво да правя супер тъпо се увтвам немога да спа да плача и искам просто да убия някой... Защо винаги когфато всичко се нареди после за една секунда се срива пред очите ми ????

Това беше коментирайте, псуваите ме, критикувайте ама се ми е таз излях си мъката ако може съвет ( макар че се самнявам че можете да помогнете ) ...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мило момиче,завистливи хора има и винаги ще има!А от реакцията на приятеля ти можеш да разбереш колко "добър" приятел ти е,щом НЕ ти вярва,когато стане напечено...Иначе какво да ти кажа?В скоро време приятелката ти няма да иска да има контакт с теб-наранена е,нормално е.А ако на него му дойде акъла в главата ще ти се извини...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

За него незнам ... познаваме ссе от много време ... Мислех че ми вярва... Колкото до нея ще ми се сърди ама в момента една обща приятелка говори с нея и каза че звъчи доста добре че говорят за нас и че после ще ми каже ... Незнам какво да мисля ама искам поне малко да се орпавят нещата...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Започни на чисто. Можеш да го направиш, стига да искаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Би им майката на всичките. В тоя живот приятели няма и колкото по-късно го разбереш, толкова по-зле за теб. Кротувай... те сами ща търсат, а тоя щом от 4 години ти бере мерак, значи до 2,3 дена ша призвъни.
    Temet Nosce

벨야카

Незнам хора ама поне се надявам те да се оправят ... защото неискам аз да съм причината да се разделят...

Е в крайна сметка не успях да схвана какво точно е разбрала за вас?Питам,понеже от това,което прочетох,останах с впечатлението,че само сте си признали,че се обичате и толкова..останали сте с други хора.Не мисля,че ако това е проблема всъщност,приятелката ти трябва да те съди.Колкото до `най-добрия ти приятел` остави го да му поотмине един два дена и после евентуално му звънни отново или му пиши...или се уговорете за една излизанка,за да се изясните как стоят нещата.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Разбра че се обичаме...

И значи те обвинява,че си обичала приятеля зад гърба й.Разбирам да сте били по-интимни с тва момче,докато са ходели ама чак пък толкова.Според мен тя няма абсолютно никакво право да се сърди.Да е ядосана да..но да е със съзнанието,че ти трябва да й се извиняваш за нещо-не.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    като те обича защо е с нея?

не си разваляй приятелството
    ОДИН!!!

Защо е с нея ли ? Защото аз неискам да се получава между нас защотот сме приятели и неискам да си развалям приятелството. Защото аз го накрах да си е с нея и тои изпитва някакви чувтва към не просто към мен са по силни ...

Lies lies lies....its all about the lies....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Lies lies lies....its all about the lies....
    Да прав си ама късно ....

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от anonimnata95
    Защо е с нея ли ? Защото аз неискам да се получава между нас защотот сме приятели и неискам да си развалям приятелството. Защото аз го накрах да си е с нея и тои изпитва някакви чувтва към не просто към мен са по силни ...
    омг тва само тийн може да го измисли или обичаш някой или не

ако обичаш то обичаш само един/а не може да обичаш двама души едновременно освен ако не си Чък Норис но той никого не обича

дори и реймънд
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Гадно е, а?
    Като за начало, спри да плачеш! И не се самосъжалявай!
    Действай умно. Използвай дипломация, хитрост. Можеш да се измъкнеш от тази каша, стига да се стегнеш и да надигнеш глава!
    Отиди и си наплискай лицето със студена вода! Веднага!

Дай им време и на двамата. Спри да звъниш и да им ходиш подир задниците. Така или иначе няма да ти вдигнат в близките няколко дни, защо да се унижаваш?
    Можеш да им обясниш накратко какво е станало в скайп. Изпращаш съобщението и спираш бомбандирането с обаждания. Но гледай да започнеш така, че да провокираш да бъде прочетено докрая.

Например:

на нея: "Смяташ, че съм те предала. Чувстваш се отвратена от мен и бла бла бла" - следва обяснение, което трябва да я разчувства по някакъв начин, например "Бяхме силно привлечени един към друг. Сама знаеш, че любовта кара много хора да губят ума си. Аз не съм по-специална. Знаех, че ако узнаеш, ще те загубя като приятелка, а това за мен е нещо немислимо... защото те обичам! Затова го запазихме в тайна. Огромна, ужасна грешка. Можеш ли да ми простиш? Знам, че те нараних. Съжалявам. От няколко дни не спирам да плача. Ако някога усетиш, че можеш поне да опиташ да ме разбереш и да ми простиш... ми отговори"

на него по-кратко и ясно, че мъжете не са по дългите словоизлеяния. трябва да покажеш достойнство и гордост - ако хленчиш, ще бъдеш отсвирена моментално. не се обяснявай дълго, защото го възприемат, като признак на слабост. дай нещо такова: "Да, тя е разбрала за връзката ни. Боли, че вече не сме приятелки, но още повече че боли, задето ти смяташ, че аз съм разпространила този слух".

Това е, мацка. После поемаш дълбок дъх и продължаваш напред. В Бог вярваш ли? Ако е писано да продължиш да си с тези хора, те рано или късно ще ти простят или поне преглътнат. Ако ли не - приеми го като филтър, през който си минала и урок, който е трябвало да научиш. Я да видим дали занапред тайно ще крадеш гаджетата на приятелките си.
    all day... all night... what the fuck?!

Хахахаха добре мерси успя да ме разсемеш много благодаря незнам наистина незснам ...

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Гадно е, а?
    Като за начало, спри да плачеш! И не се самосъжалявай!
    Действай умно. Използвай дипломация, хитрост. Можеш да се измъкнеш от тази каша, стига да се стегнеш и да надигнеш глава!
    Отиди и си наплискай лицето със студена вода! Веднага!

Дай им време и на двамата. Спри да звъниш и да им ходиш подир задниците. Така или иначе няма да ти вдигнат в близките няколко дни, защо да се унижаваш?
    Можеш да им обясниш накратко какво е станало в скайп. Изпращаш съобщението и спираш бомбандирането с обаждания. Но гледай да започнеш така, че да провокираш да бъде прочетено докрая.

Например:

на нея: "Смяташ, че съм те предала. Чувстваш се отвратена от мен и бла бла бла" - следва обяснение, което трябва да я разчувства по някакъв начин, например "Бяхме силно привлечени един към друг. Сама знаеш, че любовта кара много хора да губят ума си. Аз не съм по-специална. Знаех, че ако узнаеш, ще те загубя като приятелка, а това за мен е нещо немислимо... защото те обичам! Затова го запазихме в тайна. Огромна, ужасна грешка. Можеш ли да ми простиш? Знам, че те нараних. Съжалявам. От няколко дни не спирам да плача. Ако някога усетиш, че можеш поне да опиташ да ме разбереш и да ми простиш... ми отговори"

на него по-кратко и ясно, че мъжете не са по дългите словоизлеяния. трябва да покажеш достойнство и гордост - ако хленчиш, ще бъдеш отсвирена моментално. не се обяснявай дълго, защото го възприемат, като признак на слабост. дай нещо такова: "Да, тя е разбрала за връзката ни. Боли, че вече не сме приятелки, но още повече че боли, задето ти смяташ, че аз съм разпространила този слух".

Това е, мацка. После поемаш дълбок дъх и продължаваш напред. В Бог вярваш ли? Ако е писано да продължиш да си с тези хора, те рано или късно ще ти простят или поне преглътнат. Ако ли не - приеми го като филтър, през който си минала и урок, който е трябвало да научиш. Я да видим дали занапред тайно ще крадеш гаджетата на приятелките си.

Еми ще те послушам ... Измих си лицето ... Ама пак плача сори ... Не им звъня и няма да им звъня знам какво е да ти досаждат ... ако тя не ми се обади в скедващите няколко дни ще и напипша нещо в скайп или смс от стоя сорт мерси

Град
    планета на маймуните
    всяка болка с времето си всичко ще утихне лошото е че след такива рани остават белези
    ОДИН!!!

Знам и то големи белези остават ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Нали знаеш от два стола на земята,се получава.Най-добре щеше всичко да излезе на яве още преди доста време (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто му кажи,че не си ти,може тя сама да е разбрала и понеже иска да си го върне нарочно да ви скара
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

откъдето и да го погледне човек...всички замесени тук --- са прецакани!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    in the reality : )

Re: най-добрия ми приятл ... аз и той ...

Цитирай Първоначално написано от anonimnata95
    Здравейте! Пиша това от друга регистрация защото много хора ме познават...
    Само не разбрах т'ва нас що да ни е*е..?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си