Предварително се извинявам за глупавата тема,но някак си имам нужда да чуя смислени отоговори на глупавия ми пробме(по скоро детинки).Та не беше ми се случвало до сега,но в момента сякаш незнам какво да правя.Не говоря че си нямам работа или нещо подобно а по скоро незнам какво да правя в личен план...Измъчва ме вапроса: "А сега какво?" ... Някак си съм блокирал и като чели е заради момичетата... Иска ми се нова връзка,но пък не съм част от много женски компаний.Общо взето така нареченото ми "блокиране" представлява факта, че някак си незнам каде да срещна ново момиче.Колебая се дали да се присаединя и към малко по друга компания (съоченици) в която може и да срещна по дискотеките някое момиче,но това ми се струва като отчаян опит за намиране на нова връзка..... Та мислата ми е ако можете хварлете някой полезен савет (дано сте разбрали ГЛУПАВАТА МИ ТЕМА) ... Попринцип спонтанно я написах без много много да му мисля... така че съм сигурен че и много критика и злоба ще отнеса.Все пак дано някой ,който е преживял нещо подобно да сподели опита си..... :]