- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Липсват ми
Здр. Имах много добри приятелки,живеем на една улица и излизаме от деца,проблема е там,че аз започнах да не излизам с тях.Излизах с приятелите на гаджето си и ги изоставих.Помогнете ми,кажете как да си ги върна,защото само на тях можех да се доверя,а сега те ми нямат доверие.Какво да правя?Как да върна приятелките си?![]()
Еми много лошо си постъпила.Доверие не се печели бързо, започни отново да излизаш с тях и всичко ще се оправи. Щеше да бъде умно да събереш гаджето ти и приятелките ти в твоята компания оставяйки неговите приятели сеш ли се меглено?
![]()
MAPATOHKOBKA
еми да,обаче той е от по-особенните,апък и неговите фр ми харесват,но просто си е друго да споделяш с момиче..
![]()
Знаеш ли и аз съм в подобна ситуация , но аз бях виновна и сега съжалявам ужасно много , но станалото станало. Ако нещо мпже да се оправи както е при вас - опитай. Обади им се да пиете кафе предполагам , че няма да откажат щом не сте се скарали официално. Успех
Ако приятелките ти не са ти сърдити може би всичко може да си дойде на мястото. Все пак има значение и за колко дълго време си ги изоставила! Поговори с тях, предложи им да излезете по центъра или на по кафенце! Кажи им как стоят нещата и че искаш отново да сте си заедно и така...!![]()
Мерси адски на всички!![]()
Първоначално написано от MiglenaMitkova
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last