.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Hybrid View

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    Слабо момче - Слабо момиче
    Набито момче - Набито момиче
    Култористко момче - Култористко момиче
    Дебело момче - Дебело момиче.
    Един пълен фр стана гадже с едно тънко момиче.. момичето надебеля. Това е
    OМГ ти си официално най-тъпият човек ,писал в темата.Кви са тия измишльотини??
    По темата-не е редно момчето да е дебело,а момичето да пази егати диетите убийствени в една връзка.И не не харесвам некви тлъсти момчета с високо самочувствие,търсещи фиданки.Малко пуФкави може...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    авее секи човек е различен и харесва различно някои дебели,слаби,мускулести що за безсмислена тема
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.
    + и аз мисля така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    абе пич много ли си се саднал много ясно че няма да харесват закръглени момчета все 1 ти да си харесаш някоя дебелана замисли се малко

Цитирай Първоначално написано от partychild
    Не харесвам слаби момчета...бих тръгнала с момче, което има коремче (както сега ) и да има к'во да си пипам...отколкото кокали
    +1
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Всичко си е до характера...Преди бях пълна-харесваха ме....сега не съм пълна-пак си ме харесват...Така е-винаги ми е вървяло с момчетата...

Просто-за всеки влак си има пътници :P Така че не мога да кажа...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не харесвам торби с кокали !!!Предпочитам коремче,да си има мръвчица,да има к'во да се барне [/i]
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    in the reality : )

Re: Защо момичетата не харесват по пълните момчета?

Цитирай Първоначално написано от BeerBrother
    Здравейте, прави ми впечатление, че "днешните" момичета не си падат /или поне не го показват/ по по пълните момчета...?!?
    Не става дума за супер дебели момчета, ами просто за някое малко по закръглено /набито/ момче...
    Защо е така, не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба, има момчета на който може да им преброиш ребрата и момичетата си падат по такива, не знам нормално ли е това...
    По същия начин мога да ти задам въпрос "защо момчетата не си падат по по-пълни момичета?" . Кой те излъга, че е "редно" момчето да е пълно, а жената слаба!? Жените са тези, които имат големи гърди, големи дупета и пълнеят по-лесно. Щом момичето може да се поддържа слабо, без паласки и корем, трябва и момчето да го прави.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Бе я стига си търси оправдания и се самосъжалява, ако била истинската ти любов щяла да се харесва всякак... Вземи тренирай и ще бъдеш по-харесван и уверен в себе си, стига дилеми външния вид има значение
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Всеки си има вкус .. Някои харесват по-пухкави момчета, други по-слабички ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ми то аз не харесвам клечовци, с тънка снага хах .. обаче и дебели не харесвам. Нормални ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Аз пък винаги съм се чудела защо пълните хора се обиждат на дебел. Аз пък никога не съм се засягала някой като ме нарече клечка или солета.

Аз съм от онея кльощавите плоски като дъски. Ем не ми пречи, някой ако тва му е проблема, че съм с килограми и височина под нормата да ме заобикаля от 10 метра. Кльощавите хора не ми пречат. Виж някоя прилично дебела или дебел, който се мислят за фотомодели.
    Не си падам по дебели. И не се извинявам за това. Сигурно има и много хора, което не си падат по такива "торби с кокали" като като мен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ми то това да си леко пълен (не дебел!!!) е до известна степен...преимущество...

Сега има перфектната възможност пълничкото момче да започне редовно посещение във фитнес залата...така повечето мазнини ще ги превърне в мускул...а от друга страна погледнато, ще бъде здрав и силен...

А ако е пич, мацките ще започнат да му се кефат много...

Успех.
    ..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето

Цитирай Първоначално написано от fungus
    малки са ти циите, не щем да те слушам

Обожавам закръглени момчета! Приятелят ми е с 23кг по пълен от мен и изглеждаме много добре като двоика. Нямаше да изглеждаме толкова добре ако той тежеше 52кг, а аз 75кг.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Момичетата ХАРЕСВАТ такива момчета!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
    В крайна сметка дебелите хора са ХОРА,дебели слаби и те искат да живеят.Аз не харесвам дебелите и за това и аз не съм дебела,ама в крайна сметка дебел слаб-всеки е човек.

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
    В крайна сметка дебелите хора са ХОРА,дебели слаби и те искат да живеят.Аз не харесвам дебелите и за това и аз не съм дебела,ама в крайна сметка дебел слаб-всеки е човек.
    Да съм казал някъде, че не са хора? Аз не ви говоря за пълничките с коремче, а за наистина дебелите хора. И като видя по центъра някоя свиня с късо потниче до пъпа и шкембето й навън, ми иде да се обеся, сериозно!

Добре де, нали имаше тема "Харесвате ли по-пълничките момчета?" и имаше доста отговори Да. ?!
    work in progress.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Да съм казал някъде, че не са хора? Аз не ви говоря за пълничките с коремче, а за наистина дебелите хора. И като видя по центъра някоя свиня с късо потниче до пъпа и шкембето й навън, ми иде да се обеся, сериозно!
    Абе и аз съм така,като видя някое прасе с шкембето навън чак ми се гади.
    П.С Такива теми поне три имаше

Цитирай Първоначално написано от umri
    По същата причина, по която ти не си падаш по "закръглени" момичета.

Между набит и закръглен разликата е много голяма.

Case closed.
    Aбсолютно съгласна !!!~

Прочетох доста глупави коментари по темата, за лично харесвам нормални момчета, нито много пълни нито клечави. Но най точно мога да кажа че всичко е индивидуално - например познавам момчета, които са пълни, но имат чар и са готини и не се забелязват килограмите, а и винаги ако някой се чуства пълен може да се стегне с малко спорт и тренировки, а не да прави супер мускули, същото важи и за слабите - могат да заякнат малко със спорт. Отклонявам се от темата - но искам да споделя едно мое наблюдение - не твърдя че е 100 % вярно - поне около мен пълните момичета са много повече от пълните момчета и все гаджетата им са или слаби или мускулести момчета и се чудя и стигам до извода, че момчетата май са взели да харесват повечето пълни момичета. Така че искам да кажа на автора, че някакви надути дебелани щом се имат за голямата работа и не се срамуват, защо ти като си закръглен трябва да го правиш на проблем - според мен всеки си има излъчване. Успех!

Не е така .. Не е важна външността а характера на човека .... Дайте ся кат са пълни хората сами да си стоят .. Абе вии акъл имате ли ????

да ви кажа аз съм с 9 % мазнини,а брат ми е 30%,ама него повече го харесват изобщо хората от мене защото знае как да се държи.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    като те гледам и да се обесиш на никой няма да му пука
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Общата причина обаче е, че в момента е супер фешън да имаш релефно тяло. Почти както преди 2-3 годинки - да имаш емо бретон.
    напулно съм съгласна

Обичам те !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си