- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата не харесват по пълните момчета?
Не всички не ги харесват, има момичета които харесват по-пълнички. Но не ги харесват най вече защото вместо да поспуртуват малко те се тъпчат с какви ли не храни.![]()
Бургас
![]()
Всеки си има вкус ... Аз например не харесвам закръглени момчета, но си помисли за момчетата които, като видят по - дебеличко момиче и изтърсят нещо то сорта " Ебаси туртата" или нещо подобно... Пък и какво е това момчето да е дебело, а момичето слабо ...Не всеки може да го постигне :]]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ясно... Но за съжаление нещата май се променят ако караш Mercedes GL Brabus например, тогава незнам момичетата какво гледат, но е видимо, че супер хубави момичета се возят с не толкова хубави момчета/чичковци...
Аз не си падам по закръглени и набити и мускулести и всякакви подобни.
Айде сега пак всичко се слага под общ знаменател... и все пак откъдето и да го погледнем никой не се кефи на твърде дебели хора, без значение пола. Затлъстяването си е заболяване и трябва да се вземат мерки, но пък има и сладки леко пълнички момчета ;д
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ей т`ва ти е отговора ..Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
оо моля ти се!Това съвсем не е вярно.Виждала съм познати и не само познати,които ходят с точно такива момчета.Чак някой път ми е правило впечатление...Първоначално написано от BeerBrother
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
По-голяма глупост не бях чел...![]()
Any moment .. everything can change <3
Значи, аз не си падам по кльощи... а сега приятно закръглени мускули... мммммммммммммммм.......... но да не прекаляваме, мразя огромни гърбове, а пък за културисти да не говорим.... Ъъъъъъъ...![]()
Мраза дебели хора.Причината е в това,че почти всички дебели хора ако имат достатъчно акъл и са достатъчно интусиазирани могат да постигнат всичко,могат да направят ако не мускулесто,то поне нормално тяло,но ги мързи.Има дебели хора които се харесват такива каквито са и успяват в живота,за което евала им правя.Но има такива дето се искат гаджета,секс,момичета,иска да станат еди кво си,а ги мързи да си вдигнат дебелия гъз и да направят нещо.![]()
Първоначално написано от Smrazqvashta
I can't stop myself from loving you <3
Една моя приятелка се влюби в един нейн съсед. Когато ми го показа, аз й викам "Виж, този не е ли малко дебел, закръглен...". Тя ми каза, че нямало значение, той имал неповторими качества и дрън-дрън-дрън чушки. Така че не се притеснявай, за някои момичета перфекното гадже не съвпада винаги с перфектните пропорции. Обаче ако бях дебела, щях да започна да спортувам, упражнения, фитнес (без диети). Защото хубавия характер не е първото нещо, което хората забелязват за жалост.![]()
Аз също съм си харесвала по- пълнички момчета и това не е чак от такова значение![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?Първоначално написано от z1p0
+1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?Първоначално написано от z1p0
зависи колко е закръглено момчето ..... момичетата не харесват закръглени момчетата по причината по която и момчетата не харесват закръглени момичета но пак ти казвам ЗАВИСИ КОЛКО Е ЗАКРЪГЛЕНО ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО
колко жалко.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Ами на мен лично не ми харесва да е скелет, но и не обичам отпуснати мазни сланинести ..![]()
Не си падам по пълни мъже... може би защото аз самата не съм пълна/дебела.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Защо момичетата не харесват по закръглени момчета? А защо момчетата не харесват по закръглени момичета? Взаимно е..
пък и всеки с вкуса си
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от mishanavolley
Щот не съм турчин ,затва не харесвам дебели момичета (а дебелите момчета , я да се стягате )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Първоначално написано от deadshadow13
+1 И аз така мисля ама това е днешната младеж, не казвам че не трябва да се гледа външния вид, но все пак и те са хора.Днеска всеки втори младеж се блъска с химия и тренира само и само да се прави на гъзар и да се хареса на тия наконтени пикли които са кухи от вътре и съм сигурен че ако ги попиташ къде се намира България те няма и да ти отговорят.![]()