.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Не всички не ги харесват, има момичета които харесват по-пълнички. Но не ги харесват най вече защото вместо да поспуртуват малко те се тъпчат с какви ли не храни.
    Бургас

Голям фен Аватара на magita
    Всеки си има вкус ... Аз например не харесвам закръглени момчета, но си помисли за момчетата които, като видят по - дебеличко момиче и изтърсят нещо то сорта " Ебаси туртата" или нещо подобно... Пък и какво е това момчето да е дебело, а момичето слабо ...Не всеки може да го постигне :]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Ясно... Но за съжаление нещата май се променят ако караш Mercedes GL Brabus например, тогава незнам момичетата какво гледат, но е видимо, че супер хубави момичета се возят с не толкова хубави момчета/чичковци...

Аз не си падам по закръглени и набити и мускулести и всякакви подобни.

Айде сега пак всичко се слага под общ знаменател... и все пак откъдето и да го погледнем никой не се кефи на твърде дебели хора, без значение пола. Затлъстяването си е заболяване и трябва да се вземат мерки, но пък има и сладки леко пълнички момчета ;д
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.
    Ей т`ва ти е отговора ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Защо момичетата не харесват по пълните момчета?

Цитирай Първоначално написано от BeerBrother
    Здравейте, прави ми впечатление, че "днешните" момичета не си падат /или поне не го показват/ по по пълните момчета...?!?
    Не става дума за супер дебели момчета, ами просто за някое малко по закръглено /набито/ момче...
    Защо е така, не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба, има момчета на който може да им преброиш ребрата и момичетата си падат по такива, не знам нормално ли е това...
    оо моля ти се!Това съвсем не е вярно.Виждала съм познати и не само познати,които ходят с точно такива момчета.Чак някой път ми е правило впечатление...
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

По-голяма глупост не бях чел...
    Any moment .. everything can change <3

Значи, аз не си падам по кльощи... а сега приятно закръглени мускули... мммммммммммммммм.......... но да не прекаляваме, мразя огромни гърбове, а пък за културисти да не говорим.... Ъъъъъъъ...

Мраза дебели хора.Причината е в това,че почти всички дебели хора ако имат достатъчно акъл и са достатъчно интусиазирани могат да постигнат всичко,могат да направят ако не мускулесто,то поне нормално тяло,но ги мързи.Има дебели хора които се харесват такива каквито са и успяват в живота,за което евала им правя.Но има такива дето се искат гаджета,секс,момичета,иска да станат еди кво си,а ги мързи да си вдигнат дебелия гъз и да направят нещо.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.
    I can't stop myself from loving you <3

Една моя приятелка се влюби в един нейн съсед. Когато ми го показа, аз й викам "Виж, този не е ли малко дебел, закръглен...". Тя ми каза, че нямало значение, той имал неповторими качества и дрън-дрън-дрън чушки. Така че не се притеснявай, за някои момичета перфекното гадже не съвпада винаги с перфектните пропорции. Обаче ако бях дебела, щях да започна да спортувам, упражнения, фитнес (без диети). Защото хубавия характер не е първото нещо, което хората забелязват за жалост.

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз също съм си харесвала по- пълнички момчета и това не е чак от такова значение
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
    +1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?

Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
    +1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?

зависи колко е закръглено момчето ..... момичетата не харесват закръглени момчетата по причината по която и момчетата не харесват закръглени момичета но пак ти казвам ЗАВИСИ КОЛКО Е ЗАКРЪГЛЕНО ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    колко жалко.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Ами на мен лично не ми харесва да е скелет, но и не обичам отпуснати мазни сланинести ..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не си падам по пълни мъже... може би защото аз самата не съм пълна/дебела.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Защо момичетата не харесват по закръглени момчета? А защо момчетата не харесват по закръглени момичета? Взаимно е..
    пък и всеки с вкуса си
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    Защо момичетата не харесват по закръглени момчета? А защо момчетата не харесват по закръглени момичета? Взаимно е..
    пък и всеки с вкуса си
    Взе ми думите от устата

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Щот не съм турчин ,затва не харесвам дебели момичета (а дебелите момчета , я да се стягате )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Фен
    Град
    София

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

Re: д

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    що не видях нито един коментар в защита на мъжете кво ми пишете за жени.Важното е както човек притежава от вътре вътрешната красота е важна само простаците и простачките гледат и съдят по външния вид важното е какво притежаваш от вътре и ако си късметлия или късметлийка да намариш човек който точно това гледа в теб то няма да ти пука да ли си дебел/ла и ще знаещ че този човек наистина те обича а не некви пикли дет ходат с фешанчета просто щото имат впити дънки е яки прически това не е истинска любов ....

+1 И аз така мисля ама това е днешната младеж, не казвам че не трябва да се гледа външния вид, но все пак и те са хора.Днеска всеки втори младеж се блъска с химия и тренира само и само да се прави на гъзар и да се хареса на тия наконтени пикли които са кухи от вътре и съм сигурен че ако ги попиташ къде се намира България те няма и да ти отговорят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си