- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата не харесват по пълните момчета?
OМГ ти си официално най-тъпият човек ,писал в темата.Кви са тия измишльотини??Първоначално написано от BreakTheWind
По темата-не е редно момчето да е дебело,а момичето да пази егати диетите убийствени в една връзка.И не не харесвам некви тлъсти момчета с високо самочувствие,търсещи фиданки.Малко пуФкави може...
авее секи човек е различен и харесва различно някои дебели,слаби,мускулести що за безсмислена тема![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
+ и аз мисля такаПървоначално написано от Smrazqvashta
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
абе пич много ли си се садналмного ясно че няма да харесват закръглени момчета все 1 ти да си харесаш някоя дебелана замисли се малко
![]()
+1Първоначално написано от partychild
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Всичко си е до характера...Преди бях пълна-харесваха ме....сега не съм пълна-пак си ме харесват...Така е-винаги ми е вървяло с момчетата...
Просто-за всеки влак си има пътници :P Така че не мога да кажа...
Не харесвам торби с кокали !!!Предпочитам коремче,да си има мръвчица,да има к'во да се барне![]()
[/i]
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
По същия начин мога да ти задам въпрос "защо момчетата не си падат по по-пълни момичета?" . Кой те излъга, че е "редно" момчето да е пълно, а жената слаба!? Жените са тези, които имат големи гърди, големи дупета и пълнеят по-лесно. Щом момичето може да се поддържа слабо, без паласки и корем, трябва и момчето да го прави.Първоначално написано от BeerBrother
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Бе я стига си търси оправдания и се самосъжалява, ако била истинската ти любов щяла да се харесва всякак... Вземи тренирай и ще бъдеш по-харесван и уверен в себе си, стига дилеми външния вид има значение![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Всеки си има вкус .. Някои харесват по-пухкави момчета, други по-слабички ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ми то аз не харесвам клечовци, с тънка снага хах .. обаче и дебели не харесвам. Нормални ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Аз пък винаги съм се чудела защо пълните хора се обиждат на дебел. Аз пък никога не съм се засягала някой като ме нарече клечка или солета.
Аз съм от онея кльощавите плоски като дъски. Ем не ми пречи, някой ако тва му е проблема, че съм с килограми и височина под нормата да ме заобикаля от 10 метра. Кльощавите хора не ми пречат. Виж някоя прилично дебела или дебел, който се мислят за фотомодели.
Не си падам по дебели. И не се извинявам за това. Сигурно има и много хора, което не си падат по такива "торби с кокали" като като мен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ми то това да си леко пълен (не дебел!!!) е до известна степен...преимущество...
Сега има перфектната възможност пълничкото момче да започне редовно посещение във фитнес залата...така повечето мазнини ще ги превърне в мускул...а от друга страна погледнато, ще бъде здрав и силен...
А ако е пич, мацките ще започнат да му се кефат много...
Успех.
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Обожавам закръглени момчета! Приятелят ми е с 23кг по пълен от мен и изглеждаме много добре като двоика. Нямаше да изглеждаме толкова добре ако той тежеше 52кг, а аз 75кг.
Момичетата ХАРЕСВАТ такива момчета!
В крайна сметка дебелите хора са ХОРА,дебели слаби и те искат да живеят.Аз не харесвам дебелите и за това и аз не съм дебела,ама в крайна сметка дебел слаб-всеки е човек.Първоначално написано от z1p0
Да съм казал някъде, че не са хора? Аз не ви говоря за пълничките с коремче, а за наистина дебелите хора. И като видя по центъра някоя свиня с късо потниче до пъпа и шкембето й навън, ми иде да се обеся, сериозно!Първоначално написано от 7227
Добре де, нали имаше тема "Харесвате ли по-пълничките момчета?" и имаше доста отговори Да. ?!
work in progress.
Абе и аз съм така,като видя някое прасе с шкембето навън чак ми се гади.Първоначално написано от z1p0
П.С Такива теми поне три имаше![]()
Aбсолютно съгласнаПървоначално написано от umri
!!!~
Прочетох доста глупави коментари по темата, за лично харесвам нормални момчета, нито много пълни нито клечави. Но най точно мога да кажа че всичко е индивидуално - например познавам момчета, които са пълни, но имат чар и са готини и не се забелязват килограмите, а и винаги ако някой се чуства пълен може да се стегне с малко спорт и тренировки, а не да прави супер мускули, същото важи и за слабите - могат да заякнат малко със спорт. Отклонявам се от темата - но искам да споделя едно мое наблюдение - не твърдя че е 100 % вярно - поне около мен пълните момичета са много повече от пълните момчета и все гаджетата им са или слаби или мускулести момчета и се чудя и стигам до извода, че момчетата май са взели да харесват повечето пълни момичета. Така че искам да кажа на автора, че някакви надути дебелани щом се имат за голямата работа и не се срамуват, защо ти като си закръглен трябва да го правиш на проблем - според мен всеки си има излъчване. Успех!
Не е така .. Не е важна външността а характера на човека .... Дайте ся кат са пълни хората сами да си стоят .. Абе вии акъл имате ли ????
да ви кажа аз съм с 9 % мазнини,а брат ми е 30%,ама него повече го харесват изобщо хората от мене защото знае как да се държи.
като те гледам и да се обесиш на никой няма да му пукаПървоначално написано от z1p0
ОДИН!!!
напулно съм съгласнаПървоначално написано от ScarletBite
![]()