.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Малко помощ от софиянци

Здравейте.Искам да попитам от автогарата в София до мола Сердиката с кой вид градски транспорт мога да стигна иии номерче ако може.Също горе долу за колко време се стига от едната точка до другата?
    Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Централна автогара или друга?

ценралната

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    305 ходи, но в момента не съм сигурна дали можеш да си го хванеш точно топред заради ремонтите може да се наложи да повървиш малко до Лъвов мост.
    От автогарата до мола е 15-20 минути пътят с автобус.

Много благодаря,ами ако не се получи с този? Друг вариант ?

Слез на гара Подуяне и с трамвая за една спирка.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    413 също ходи, останалите са с прекачване и става сложно.

Мега фен Аватара на machoka
    НА центъра няма ли да се разходиш? За кво ти е тая сердиката....

Мани ги тия, бе. С трамвай 6 от Централна гара си направо на НДК-то...

Хвани си едно такси ,ще ти вземе няколко лева ,ако няма задръсвания.Зависи ,колко си свикнал/а да плащаш.Тук във Варна такситата режат глави и като ида в София имам чувството ,че без пари ме возят.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    413 също ходи, останалите са с прекачване и става сложно.
    Това е единствения директен вариант до сердикаТА мисля.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Слизаш на гара "Подуене" и взимаш 20 трамвай за една спирка. Хората там ще те ориентират от къде да го вземеш.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Не не не не не виж сега ! Питай накой човек как да стигнеш до най-крайната точка на Овча купел щото от там ти е най близо ! Като отидеш там питай някой къде е Железница и по какъв начин да стигнеш да там ! Помни ЖЕЛЕЗНИЦА е мястото където трябва да стигнеш ! От там питай някой да те опъти много е близо вече
    който търси - намира . ^^

Недей че ще вземе да се хване и ще оспамят нета за момиченце брутално содомизирано от циганите в Суходол.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    Не не не не не виж сега ! Питай накой човек как да стигнеш до най-крайната точка на Овча купел щото от там ти е най близо ! Като отидеш там питай някой къде е Железница и по какъв начин да стигнеш да там ! Помни ЖЕЛЕЗНИЦА е мястото където трябва да стигнеш ! От там питай някой да те опъти много е близо вече
    Поне грамотна да беше...

А и да и бяхте казали в коя посока да го хване този превоз

в сердиката няма нищо интересно може единствено да се загубиш ако не внимаваш мн .. по-добре отиди в мол софия

Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    в сердиката няма нищо интересно може единствено да се загубиш ако не внимаваш мн .. по-добре отиди в мол софия
    Не знам дали в момента има нещо интересно.Аз просто имам работа там.Няма да се загубя,ходила съм и друг път,но не с градския транспорт.И тъй като не съм от София,никога не съм живяла там и ми е малко по трудно.

Благодаря на хората,който се отнесоха сериозно и ми помогнаха.

За да не правя нова тема,защото ако направя със сигурност ще бъда овикана от някой хора.Искам да попитам в моловете има ли есенни дрешки,по специално за new yorker-a,kenvelo,terranova,zara.Маратонки също дали има хубави?
    И не е нужно да започвате да ме обиждате и нападате.Обръщам се към хора,готови да ми помогнат,а не към хора готови да се заяждат и да се правят на интресни.
    Благодаря

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Цитирай Първоначално написано от ralichka1992
    За да не правя нова тема,защото ако направя със сигурност ще бъда овикана от някой хора.Искам да попитам в моловете има ли есенни дрешки,по специално за new yorker-a,kenvelo,terranova,zara.Маратонки също дали има хубави?
    И не е нужно да започвате да ме обиждате и нападате.Обръщам се към хора,готови да ми помогнат,а не към хора готови да се заяждат и да се правят на интресни.
    Благодаря
    Как очакваш да се отговори на този въпрос ? Според мен сама можеш да достигнеш до отговорите. Идва есен, съответно есенната колекция е на лице - ЯВНО ИМА ЕСЕННИ ДРЕШКИ.
    К'во означава хубави маратонки ? Ако ти кажа - ДА, можеш ли да ми се довериш или може би трябва да ти светне, че не знаеме какъв е вкусът ти за дрехи и как се обличаш, за да може някой с относително твоят вкус да ти отговори ?
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

раличке, не се връзвай! В момента има само разпродажба на летни дрешки и зареждат нови такива, но за сезон 2011. Все пак по-известните марки като Диор изкараха летните си колекции...да не говорим за австралийските. Така че сезон 'есен' тази година няма да има по магазините още по-малко и при нас.
    При маратонките положението е по-розово - там има вече от яки, по-яки, та чак до Buldozer!
    Иди, разгледай, няма да сбъркаш, определено!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Абе,мацка,вземи си 413 от централна-точно пред Сердика спира.Недей с тея трамваи,че ще се загубиш.
    Fashion is my passion.

Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    Абе,мацка,вземи си 413 от централна-точно пред Сердика спира.Недей с тея трамваи,че ще се загубиш.
    Мерси много,точно това ще направя

живеете в даден град и неможете да се ориентирате,то бива да е голям,ама чак пък толко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си