.
Затворена тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 248
    Такива теми много... Пробвал съм, правя и ме кефи... И според мен всяка мацка трябва да пробва преди да отрича... Някои от нас знаем какво правим и може да се окаже че е пропускала нещо много съществено :P
    Why care?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ами принципно съм ЗА, но никога не съм пробвала ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Внимавайте да не се налага втори път да минавам да разчиствам!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каква тема и то направена от момиче, на което никнейма му завършва на 93?! Да не обсъждам отговорите ..

По темата: Не, не практикувам анален секс и за момента и възраста си (която далеч не е 15г.) не мисля да практикувам в близките 5 години

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Каква тема и то направена от момиче, на което никнейма му завършва на 93?! Да не обсъждам отговорите ..

По темата: Не, не практикувам анален секс и за момента и възраста си (която далеч не е 15г.) не мисля да практикувам в близките 5 години
    Не си правил анален с мене сладурче иначе друга песен щеше да запееш.

Цитирай Първоначално написано от amazingwoman

Не си правил анален с мене сладурче иначе друга песен щеше да запееш.
    Не се и надявай да правя..
    Обърни се към други хора от раздела

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Някъде...
    За!
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

И какво като съм 93?На 17 години съм и мисля,че съм достатъчно разумна и осведомена на тема секс и като го правя мога да си поема и последствията(ако ме разбираш).А има хора и на по 25 години,които не могат и не знаят много неща...И темата съм я пуснала,за да видя гледната точка на хората,как разсъждават момичетата,как момчетата...Всичко е за обмяна на информация,не мисля,че има нещо лошо,защото съм набор 93...Може да съм на 17,но съм си с акъла и с отговорността!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Аз съм за .. Щом е за удоволствие ..

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Аз съм за .. Щом е за удоволствие ..
    подкрепям

Не съм го правила.Искала съм,но ме е страх.Мисля,че няма да го направя.И приятеля ми изобщо не настоява.
    Не се знае за в бъдеще де....може да се реша
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Харесва мииииии
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

И какво като съм 93?На 17 години съм и мисля,че съм достатъчно разумна и осведомена на тема секс и като го правя мога да си поема и последствията(ако ме разбираш).А има хора и на по 25 години,които не могат и не знаят много неща...И темата съм я пуснала,за да видя гледната точка на хората,как разсъждават момичетата,как момчетата...Всичко е за обмяна на информация,не мисля,че има нещо лошо,защото съм набор 93...Може да съм на 17,но съм си с акъла и с отговорността!!!
    Не бъди толкова самоуверена момиче.
    Това ми е последното мнение по твоята тема..

П.С - Изобщо нито искам да коментирам, нито да обсъждам сексуалния ти жовот. По това, което видях и прочетох просто се отвръщавам.
    И аз съм на 17 и аз съм осведомена, но едно е да си осведомен, друго е да даваш да те чук*т анално на 17
    Здраве да е. Нищо лично, пази се просто. Поне това можеш да направиш.
    Достойснтвото е по-трудно.

♫ Beautiful.. ♫

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Не бъди толкова самоуверена момиче.
    Това ми е последното мнение по твоята тема..

П.С - Изобщо нито искам да коментирам, нито да обсъждам сексуалния ти жовот. По това, което видях и прочетох просто се отвръщавам.
    И аз съм на 17 и аз съм осведомена, но едно е да си осведомен, друго е да даваш да те чук*т анално на 17
    Здраве да е. Нищо лично, пази се просто. Поне това можеш да направиш.
    Достойснтвото е по-трудно.

ПО СИТНО НЕМОЖА ЛИ ?
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Защо пък аналният секс да пречи на опазването на достойнството? Секс като секс! Ако си с акъла си, докато го правиш, и ако го правиш, защото ти искаш, а не за да си на почит, какво му е недостойното?
    Аз не съм правила, мисля, че няма да опитам скоро, но определено не съм се отрекла от него.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Защо пък аналният секс да пречи на опазването на достойнството? Секс като секс! Ако си с акъла си, докато го правиш, и ако го правиш, защото ти искаш, а не за да си на почит, какво му е недостойното?
    Аз не съм правила, мисля, че няма да опитам скоро, но определено не съм се отрекла от него.
    Съжалявам ама ще се включа и аз Ами някак си някой кат те псува казва например 'да те е*а в гъза' (с извинение) а не 'да те е*а в п*тката' нз как ще и се стори тоя довод ама се тая,щото давате си предното що тряя пък и задното..Не целя да обида абсолютно никой, искам да поясна..изказвам мнение
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Съжалявам ама ще се включа и аз Ами някак си някой кат те псува казва например 'да те е*а в гъза' (с извинение) а не 'да те е*а в п*тката' нз как ще и се стори тоя довод ама се тая,щото давате си предното що тряя пък и задното..Не целя да обида абсолютно никой, искам да поясна..изказвам мнение
    Мисля, че схващам гледната ти точка, но когато става дума за секс, става дума единствено за теб и партньора ти, а не за масовото мнение. Не е ли така?
    Пък и по твоята логика, като си даваш предното, защо да не си дадеш и задното?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Еми да това е моето мнение аз още в началото казах че просто изказвам мнение За твоя въпрос пак с мойтоо мнение ще ти отговора - Ами за мен тва си е малко унизително и едно стига..гх
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Аз съм го правила и ми хареса.Но аз смятам че донякъде зависи и от човека, с който си за да бъде по вълнуващо изживяването!

Имам познати и от двата пола, на които това им харесва. Нищо лошо де...
    На мен просто ми се вижда невероятно гнусно, това е всичко. Особено като прочета някоя история за мацка, която се е насрала не намясто или пук която после не е можела да сяда в продължение на два дена. Някак си ми убива желанието, честно казано... Не че не вярвам, че всичко може да стане приятно и хигиенично, просто... не ме влече? Иначе не съм против, стига да не го правя аз...

Град
    In the middle of Nowhere
    Нито съм за,нито съм против,но на този етап не мисля да го правя...Не знам как ще мисля за в бъдеще,но за сега не ми харесва много тази идея.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

не мисля да го практикувам....

Град
    Пловдив
    доста време правих само анален, бях девствена и ме кефеше, но попаднах на един надарен селяндур и изпитах най големия ужас в живота си, после мина доста време докато се реша отново

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Правила съм,не ми харесва.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си