- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Такива теми много... Пробвал съм, правя и ме кефи... И според мен всяка мацка трябва да пробва преди да отрича... Някои от нас знаем какво правим и може да се окаже че е пропускала нещо много съществено :P
Why care?
Ами принципно съм ЗА, но никога не съм пробвала ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Внимавайте да не се налага втори път да минавам да разчиствам!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Каква тема и то направена от момиче, на което никнейма му завършва на 93?!Да не обсъждам отговорите ..
По темата: Не, не практикувам анален секс и за момента и възраста си (която далеч не е 15г.) не мисля да практикувам в близките 5 години![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не си правил анален с мене сладурче иначе друга песен щеше да запееш.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Не се и надявай да правя..Първоначално написано от amazingwoman
Обърни се към други хора от раздела![]()
♫ Beautiful.. ♫
И какво като съм 93?На 17 години съм и мисля,че съм достатъчно разумна и осведомена на тема секс и като го правя мога да си поема и последствията(ако ме разбираш).А има хора и на по 25 години,които не могат и не знаят много неща...И темата съм я пуснала,за да видя гледната точка на хората,как разсъждават момичетата,как момчетата...Всичко е за обмяна на информация,не мисля,че има нещо лошо,защото съм набор 93...Може да съм на 17,но съм си с акъла и с отговорността!!!Първоначално написано от sladkish_14
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз съм за .. Щом е за удоволствие ..
..
Не съм го правила.Искала съм,но ме е страх.Мисля,че няма да го направя.И приятеля ми изобщо не настоява.
Не се знае за в бъдеще де....може да се реша
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Харесва мииииии![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Не бъди толкова самоуверена момиче.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Това ми е последното мнение по твоята тема..
П.С - Изобщо нито искам да коментирам, нито да обсъждам сексуалния ти жовот. По това, което видях и прочетох просто се отвръщавам.
И аз съм на 17 и аз съм осведомена, но едно е да си осведомен, друго е да даваш да те чук*т анално на 17
Здраве да е. Нищо лично, пази се просто. Поне това можеш да направиш.
Достойснтвото е по-трудно.
♫ Beautiful.. ♫
Първоначално написано от sladkish_14
ПО СИТНО НЕМОЖА ЛИ ?
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Защо пък аналният секс да пречи на опазването на достойнството? Секс като секс! Ако си с акъла си, докато го правиш, и ако го правиш, защото ти искаш, а не за да си на почит, какво му е недостойното?
Аз не съм правила, мисля, че няма да опитам скоро, но определено не съм се отрекла от него.![]()
Съжалявам ама ще се включа и азПървоначално написано от Qnkishhh
Ами някак си някой кат те псува казва например 'да те е*а в гъза' (с извинение) а не 'да те е*а в п*тката' нз как ще и се стори тоя довод ама се тая,щото давате си предното що тряя пък и задното..Не целя да обида абсолютно никой, искам да поясна..изказвам мнение
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Мисля, че схващам гледната ти точка, но когато става дума за секс, става дума единствено за теб и партньора ти, а не за масовото мнение. Не е ли така?Първоначално написано от StolenBliss
Пък и по твоята логика, като си даваш предното, защо да не си дадеш и задното?
Еми да това е моето мнение аз още в началото казах че просто изказвам мнениеЗа твоя въпрос пак с мойтоо мнение ще ти отговора - Ами за мен тва си е малко унизително и едно стига..гх
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз съм го правила и ми хареса.Но аз смятам че донякъде зависи и от човека, с който си за да бъде по вълнуващо изживяването!![]()
![]()
Имам познати и от двата пола, на които това им харесва. Нищо лошо де...
На мен просто ми се вижда невероятно гнусно, това е всичко. Особено като прочета някоя история за мацка, която се е насрала не намясто или пук която после не е можела да сяда в продължение на два дена. Някак си ми убива желанието, честно казано... Не че не вярвам, че всичко може да стане приятно и хигиенично, просто... не ме влече? Иначе не съм против, стига да не го правя аз...
Нито съм за,нито съм против,но на този етап не мисля да го правя...Не знам как ще мисля за в бъдеще,но за сега не ми харесва много тази идея.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
доста време правих само анален, бях девствена и ме кефеше, но попаднах на един надарен селяндур и изпитах най големия ужас в живота си, после мина доста време докато се реша отново
Правила съм,не ми харесва.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire