- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Не сьм правила, и не искам, и не мисля скоро да стане.
Трагедията е пълна...
+1 Правила съм. Не ми харесва особено и не мисля скоро пак да го правя, но няма лошо, ако на партньорите им харесва.Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Подобно преживяване съм имала и аз,само че не бях девствена.Иначе и при мен мина време докато се навия пак и в общи линии против нямам този вид секс.Първоначално написано от sisssa
Fashion and Styling
ами аз съм ЗА, въпреки че до сега не ми се е случвало да попадна на такова момиче да иска или поне не е казвалоНо дано доживея и аз да видя какво е
П.П. а авторката на темата нищо не е споделила по този въпрос ..... нека сподели няколко реда![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
За !! С приятеля ми секи път го правим и на двамата ни харесва и доставя удоволствие.![]()
и аз съм за но не съм го правил ако някоя пусне ще видя какво е
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
За аналния съм..почнах да го правя преди година,когато се запознах със приятеля ми,още от началото той искаше много отзад,но мен ме беше страх и не исках,но като почна да ми говори че бившата му приятелка не му давала,а той само я е дрънкал и накрая му писнало и и изневерил...и като се сетих за това и нямаше как да не му дам отзад.Първия път болеше,но след време се свиква даже ти става хубаво.В началото ползвахме задалжително лубрикант.От 1 година правя такав секс и съм нямала никакви проблеми,даже сега ми е хубаво и правим без разни овлажнители.Много се радвам че му давам всичко и не му липсва нищо с мен.
Първоначално написано от kiki1991
![]()
Подкрепям напълно!!!Първоначално написано от PyCoKoCkA93
И какво толкоз ви е направил на дупетата бе или вие сте направили нещо?Първоначално написано от Stela94
Ивито!Моята секс френдка!
Аз пък смятам,че на един х*й му трябва една дупка,а не 2. Ако не е доволен и без нея ще остане. Твърдо против,за себе си! Може и аз да съм от тясно скроените,но не бих позволила да ме чу*ат в червото...отвратително,мръс но,противоречащо на всякакви природни закони...само човек може да измисли такава отврат. Е,на който му харесва- enjoy it. Нямам против другите да го практикуват.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от vanio1111
![]()
![]()
![]()
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
За аналния съм и го практикувам.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Против съм.Тая дупка не е с такова предназначение,не знам дали е готино,щото не съм го правил,но знам,че понякога стават гафове(момичетата се насират),така че още 1 причина да съм против![]()
Абсолютно за!Няма по яко нещо от аналния секс))
Първоначално написано от Alexandra1993
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Не съм против,разнообразие си е.Пробвала съм,за да имам опит и в това,в момента не го практикувам.
Отделям специално внимание,когато нещо ще се случва там.
Практикувал съм го с Алеханда1993 и Мацето 96. Ass2mouth
Всъщност тия двете и с на Джъстин Бибър пишката няма да ги пипна, но да им вдигна малко акциите![]()
...
А те знаят ли?![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
хахахах !!!
няма нищо страшно , важното е и двамата да го искат защото иначе се получава гадна ситуация .
но общо взето аналния секс е по добър защото е по стегнато и ти идва по бързо .. така че правете анален секс не война !
Не, нямам и намерение да го правя.
хЪх...
Практикувам го,но рядкоудоволствието е много по-голямо
Гледайкu те, uзнuкват два въпроса - къде е замuнал цuрка u защо са те оставuлu??