- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Не знам ама това на мен ако ми се случи и сигурно ще ме чуят на Марс!Първоначално написано от Devil69
Fashion and Styling
Всъщност сигурно, защото съм чувал приятелка, която е на две пресечки оттук. Кажи го 100 метра... Беше наистина мощен писък, предполагам защо...![]()
Еми именно затова говорим.Аналния секс трябва да се прави с внимание ,особено в началотоНе знам ама това на мен ако ми се случи и сигурно ще ме чуят на Марс!)
Добре де ,а момчетата не ги ли боли така изведнъж?
Fashion and Styling
Ами ако е с лубрикант -не.Всъщност ако трябва да сме честни от собствен опит не мога да кажа-при мене анални секс винаги се прави целенасочено и не става просто от сбъркана дупка...Друг е въпроса ,че много рядко съм ползвал лубриканти-както казах всичко е въпрос на подход![]()
И аз съм се чудила. Приятелят ми казва, че не го боли.Първоначално написано от Stela94
Питам щото някой път като сме правили анален в мисионерската и е правил едни измъчени гримаси?!
Fashion and Styling
...и краката ти бяха на раменете му нали?Еми при тая поза наистина ти влиза ЦЕЛИЯ и усещането е брутално и за двамата))Веднъж и ние мъжете да сме облагодетелствани.
Та гримасите са по-скоро от кеф
))
![]()
![]()
![]()
Еми или на раменете или на страни.Първоначално написано от Devil69
Fashion and Styling
Еми да,аз затова харесвам мисионерската и нейните разновидности.Така имаш доста дълбоко проникване и е супер яко))
Мисионерската е втората ми любима. Абсолютен култ!
Еми за анален секс мисионерската е по-удобна от задната например.Въпреки че трябва да се внимава ,че ако момичето не е достатъчно отпуснато и може да и причиниш сериозен дискомфорт и болка.![]()
Ако не разбираш кво праиш съм против, но иначе…![]()
П.С. Практикувам го много често![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Еми точно това се опитвам да кажа и аз.Аналния секс е невероятен ,но трябва мъжа да е много внимателен и да знае как да разположи партньорката си![]()
На мен ми се е случвало. Беше тъмно и обърках дупката. След 20 минути прискърцване и прихленчване (бях набеден, че съм го направил нарочно) ми беше простено и заявено "още ме боли"Първоначално написано от Stela94
![]()
Добре ,сега един въпрос.Коя ви е любимата поза за анален секс?За мене е мисионерската описал съм защо.
Ами, по корем с вирнато дупе!![]()
Защо ли съм на същото мнениееПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Ами обичам задна и мисионерската за аналния,но сегашния ми приятел редовно ме качва отгореПървоначално написано от Devil69
Fashion and Styling
Е и аз обичам задната не мога си крива душата...Също така момичето по корем с вирнато дупе![]()
Не съм правила анален секс нито имам подобно желание ..Но съм останала с впечатление че някои мои приятели и приятелки с които сме си говорили на тази тема го предпочитат.
Ами помисли защо го предпочитат и щом е така,наистина ли е толкова гаден колкото си мислиш,че е![]()
Те не мислят. Те реагират с реакция от типа: "Ииу, Иуу!". Без особен размисъл по въпроса.
Да, да, да! Много ме дразнят такива реакции.Първоначално написано от kartacha
Тези реакции са следствие и от поведението на момчетата-олигофрени,които си мислят ,че секса е просто ръгане![]()