- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Както и устата функциата и не е вход/изход ,но пък я практикувамеПървоначално написано от ChalgaBoy
По темата аз съм момче и съм против..,но защо пък не!
I Love YOU baby![]()
![]()
Практикуваме го, та се късаме!
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
+1Първоначално написано от GabrielleShayk
И аз преди не се кефех- болеше ме, притеснявах се и др. но като му хванахме цакатавече не ме боли и е просто уникално!!! Най- силният оргазъм, който съм получавала, е от анален секс. Обожавам го!
Не знам какво удоволствие може да достави този секс, но знам че е СТРАШНО вредно да се прави, защото увревжда сериозно дебелото черво и можеш да си докараш някоя доживотна болест.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първоначално написано от lubovvv
Удоволствие от аналния секс може да има, особено ако се прави с внимание. При мъжете би следвало да е още по-възбуждащо тъй като стимулират простата по този начин.
За вредата може да прочетете тук /поста на drek/.
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...view=&sb=&vc=1
Вреда има, малко или много, но има, така, че най-добре да не става редовна сексуална практика.
От всякъде ,където са ме ебали в задника най-мразя...Адски боли,защото съм адски тяснавсъщност там съм пускала само няколко пъти,колкото да се каже,че съм отворена на всяка дупка.
![]()
Да ти кажа - не те боли толкова, защото си супер тясна, а защото не се прави както трябва. И мен първите пъти доста ме болеше, но вече знаем как да го правим и не боли изобщо, ама изобщо!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не ми харесва идеята никак... но да съм против какво значи? На хората ако им харесва да го правят няма лошо, но аз лично не съм го пробвала няма и да пробвам![]()
In a mad world , only the mad are sane...
ахаха това е!Твърдо против съм и не мисля,че бих го пробвала някога.Струва ми си изключително гнусно.А и другото нещо са вредите,които споменахте.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
И За и Против съм ...Правила съм И не Смятам Да ПовтаРям
![]()
Хохохо....Не мога да кажа,че съм против..нооо пробвала съм,болката е страшна,настръхвам цялата..и до там..Отказах се и не мисля,да пробвам втори път ..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
хах преди време имах една аверка която също не искашее да я джаскам в анала, но един ден реши да ми даде и не съжаляваше, даже имаше един период в които ме караше да я чукам само отзад защото получаваше страшен оргазъм.
I ain`t no killa but don`t push me revenge. Is like the sweetest joy next to gettin pussy !
Аз съм изключително против, струва ми се гадно и от части не хигиенично![]()
- който практикува анален секс без презерватив да знае че все едно пикае в басейн с пирани![]()
Като момче мога да кажа че съм ПРОТИВ аналният секс.Не за друго, ами изпитвам достатъчно удоволствие от нормалният.
Сексолозите са си го казали - вагинален секс = дебел пенис
анален секс = тънък пенис ... тъй че, аналният секс е за тънките пишки които започват да губят усещането си при вагинален когато жената се увлажни повече и им стане "широка"![]()
А който е с дебела пишка и харесва и вагинален и анален?
Издай тайните.Първоначално написано от imaginemoi
Голямата тайна да не е лубриканта?![]()
Защото до сега не съм използвала такова нещо.
Ами започни да ползваш, може и да ти помогне...
А всеки е тесен в задника, ебаси...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не всички.Първоначално написано от Shturrrche88
Има някой широки като ями...
Хахаха, има да-когато току що някой си е изкарал пишката от задника им.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Темата е стара, но все пак... Правя ли го- да. Боли ли ме- не, ако съм го правила 3-4 пъти в месеца. Ако пропусна месец- два, после ме боли все едно ми е за първи път. Харесва ли ми- да, определено. Но до сега само с двама мъже ми е спирал дъха от удоволствие. 99% от мъжете са тотални невежи за този секс.