kremen4et0 моя приятел с който съм ми каза още като се запознахме че бившата му не му давала отзад(той до тогава не е бил правил)той я е карал и настоявал мн пъти поне да опитат..нищо повече,и тя все отказвала,и на него в един момент му писнало не от др. а от ината и,и при първия удобен момент и изневерил,затова още от началото като ми е разказвал за това и реших да му дам..не щот ме е страх толкова да не го иска от друга,ами заради това че когато се влюбих и го заобичах бях на мнението че когато обичаш би направил всичко на другия да му е добре,той ми каза ако те боли и има проблем спираме..и го направихме и 1вия път ме болеше 2рия също..и той спря да ме кара,аз веднъж когато правехме го питах иска ли без той да ме кара..!Просто аз самата ми е много по-хубаво когато знам че имам до себе си мъж на който не му липсва нищо,както и на мен съответноМного момичета ги е страх и си мислят че аналния секс е гаден и много боляло,и аз самата си мислех тъка,но с повече търпение от страна и на двамата и като ползвате повечко овлажнители ти е даже хубаво!