- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще прекаля ли?
Ще прекаля ли ако от 3 месеца не съм спортувала и сега почна да бягам и да скачам на въже сутрин, на обяд да правя 1ч 30 мин Pump it up и вечерта правя коремни пресии клякания?
[b] Was tust du,Was f
Ами ще почна 10-15м бягане и 2-5 м скачане на въже и после постепенно ще увеличавам![]()
[b] Was tust du,Was f
Няма шанс да прекалиш от такава програма.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Ами аз трябва до отслабна.Затова ги правяПочвам по малко и после ще стане 1 час бягане и сигурно до тогава ще съм постигнала желания резултат
[b] Was tust du,Was f
Повече бягане не винаги значи по-голям резултат![]()
Аз ще увеличавам по 30 секунди през 2 дена,а скачането 15 секунди.Първоначално написано от vaseto0o0
[b] Was tust du,Was f
Не,няма.Евала за ентусиазма и успех!Първоначално написано от gabito1995
vaseto0o0 напрай бееп тест ако си чувал за неготой целият е 20 минути около 20 минути не ми се вярва да го издържиш давам ти макс 10 левел да промягаш от него ............ тоест до 10 левел пробвай се и виж
после може да требва да ти праят изкуствено дишане уста в уста
![]()
хаха и на мене не ми се търси ще ти дам клипче където човек прави 12 левел от бееп теста който е 20 требва да ти пратя файла да си го пуснеш на гсм и да бягаш бягат се 20 метра от единият край до др има сигнали тичаш при сигналите ...... постепенно се увеличава не стигнеш ли до края и 1 педя да не ти стигне изгаряш да те видиме колко ще напрайшПървоначално написано от vaseto0o0
по скоро обратното аз съм прайл такива неща които ти едвали ще може да направиж някога
ето ти линкове
http://www.youtube.com/watch?v=yTGPrcvwpe4
http://www.youtube.com/watch?v=qXE-l...eature=related
давам ти макс 10 левел ае 11 ама макс като казвам макс де мек напрайшли 11 да има лекар до тебе![]()
ти си голям ограничен и прост човек ... 60 килограма ти прост ли си бе се 1 бързината се определя от кг то ? бахи идиота .... аз съм 78 кг за разлика от тебе който си 50 ама пак ще бягам и аз не тренирам лека атлетика тея тестове ги има в спортните училища и на много други места жалко , че неможе да покриеш и минимума жалкарПървоначално написано от vaseto0o0
хахах 85 кг не ми казвай че си 175 см ще еба в свинята целта ми не е да кача маса а да съм релефен смешник прогнилПървоначално написано от vaseto0o0
spainn, стига си заливал всяка тема в раздела с простотията си и се самозакрий, моля![]()
стига с тоя тъп лаф плочки като бобени зърна бахти глупака ако те хвана щи начупя дзурлатаПървоначално написано от vaseto0o0
![]()
Първоначално написано от Myrth
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нали знаеш че като е с 7 кг повече от мене с по голяма маса незначи нищо .......Първоначално написано от Myrth
знаяПървоначално написано от spainn
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
бахти идиотаако те набарм така ще наритам че нз просто ........ прасе скапано
![]()
прасе е майкати дето пуска на всеки да я ебе и яде кфот и падне :ДПървоначално написано от vaseto0o0
а яж ми кура кфо като си модератор яди ми кура майкати да еба дебела
![]()