.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Ще прекаля ли?

Ще прекаля ли ако от 3 месеца не съм спортувала и сега почна да бягам и да скачам на въже сутрин, на обяд да правя 1ч 30 мин Pump it up и вечерта правя коремни пресии клякания?
    [b] Was tust du,Was f

Ами ще почна 10-15м бягане и 2-5 м скачане на въже и после постепенно ще увеличавам
    [b] Was tust du,Was f

Голям фен Аватара на king95
    Няма шанс да прекалиш от такава програма.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Ами аз трябва до отслабна.Затова ги правя Почвам по малко и после ще стане 1 час бягане и сигурно до тогава ще съм постигнала желания резултат
    [b] Was tust du,Was f

Мега фен Аватара на ZipFail
    Повече бягане не винаги значи по-голям резултат

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    1 час ще стане след няколко годинки
    Аз ще увеличавам по 30 секунди през 2 дена,а скачането 15 секунди.
    [b] Was tust du,Was f

Re: Ще прекаля ли?

Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Ще прекаля ли ако от 3 месеца не съм спортувала и сега почна да бягам и да скачам на въже сутрин, на обяд да правя 1ч 30 мин Pump it up и вечерта правя коремни пресии клякания?
    Не,няма.Евала за ентусиазма и успех!

vaseto0o0 напрай бееп тест ако си чувал за него той целият е 20 минути около 20 минути не ми се вярва да го издържиш давам ти макс 10 левел да промягаш от него ............ тоест до 10 левел пробвай се и виж после може да требва да ти праят изкуствено дишане уста в уста

Дай инфо че не ми се търси.
    Правил съм неща на тренировки които ти не би си и помислил да направиш така че по полека с приказките
    хаха и на мене не ми се търси ще ти дам клипче където човек прави 12 левел от бееп теста който е 20 требва да ти пратя файла да си го пуснеш на гсм и да бягаш бягат се 20 метра от единият край до др има сигнали тичаш при сигналите ...... постепенно се увеличава не стигнеш ли до края и 1 педя да не ти стигне изгаряш да те видиме колко ще напрайш по скоро обратното аз съм прайл такива неща които ти едвали ще може да направиж някога ето ти линкове

http://www.youtube.com/watch?v=yTGPrcvwpe4

http://www.youtube.com/watch?v=qXE-l...eature=related

давам ти макс 10 левел ае 11 ама макс като казвам макс де мек напрайшли 11 да има лекар до тебе

През оная ми работа е за некви измислени тестчета, спорта който тренирам няма нищо общо с бягане и подобни простотии така че не ми трябва, пък и не съм 60килограма, ама може и да го пробвам тва някой ден
    ти си голям ограничен и прост човек ... 60 килограма ти прост ли си бе се 1 бързината се определя от кг то ? бахи идиота .... аз съм 78 кг за разлика от тебе който си 50 ама пак ще бягам и аз не тренирам лека атлетика тея тестове ги има в спортните училища и на много други места жалко , че неможе да покриеш и минимума жалкар

Цитирай Първоначално написано от spainn
    През оная ми работа е за некви измислени тестчета, спорта който тренирам няма нищо общо с бягане и подобни простотии така че не ми трябва, пък и не съм 60килограма, ама може и да го пробвам тва някой ден
    ти си голям ограничен и прост човек ... 60 килограма ти прост ли си бе се 1 бързината се определя от кг то ? бахи идиота .... аз съм 78 кг за разлика от тебе който си 50 ама пак ще бягам и аз не тренирам лека атлетика тея тестове ги има в спортните училища и на много други места жалко , че неможе да покриеш и минимума жалкар
    Аз съм 85 килограма скрий са бе клечок знаеш ли че ми е през "мъжкия полов орган" за тея нормативи
    хахах 85 кг не ми казвай че си 175 см ще еба в свинята целта ми не е да кача маса а да съм релефен смешник прогнил

Мега фен Аватара на ZipFail
    spainn, стига си заливал всяка тема в раздела с простотията си и се самозакрий, моля

За твое сведение съм 187 и не съм свиня майна, целта ми не е да съм позьор а да мачкам червеи като тебе, по-добре широк гръб и плосък корем от колкото плочки като бобени зърна и гръб колкото талията
    стига с тоя тъп лаф плочки като бобени зърна бахти глупака ако те хвана щи начупя дзурлата

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    spainn, стига си заливал всяка тема в раздела с простотията си и се самозакрий, моля

ае млакни е грозен

Слагате по една снимчица двамата и си приключвате спора.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

нали знаеш че като е с 7 кг повече от мене с по голяма маса незначи нищо .......

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от spainn
    нали знаеш че като е с 7 кг повече от мене с по голяма маса незначи нищо .......
    зная
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

бахти идиота ако те набарм така ще наритам че нз просто ........ прасе скапано

Прасе викай на майка си щото те е родила
    Пс: аз съм модератор ей ся яди бана
    прасе е майкати дето пуска на всеки да я ебе и яде кфот и падне :Д а яж ми кура кфо като си модератор яди ми кура майкати да еба дебела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си