- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наднормено тегло лОл ???
Даже незнам от къде да започнаМомче съм вчера навърших 17 и ходих да ми бият ваксината и казах на лекаря да ми измери височината и теглото. И като ме измери буквално се шашна... 167 сантиметра съм висок и 79 килограма, но пък нямам почти корем и почти никакви сланини а без да се фукам
искам да кажа че тренирам и имам горе-долу добре развита мускулатура. Обаче и леко коремче което от 2 години немога да сваля или не правя достатъчно тренировки или просто не е възможно, както и да е, исках да попитам, как мога да сваля тези килограми поне само в коремната част, какви упражнения да правя и каква диета
моля за хелп
![]()
![]()
ето ти моят прост план яж малко и тичай много другите да добавят![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как тренираш ? Щом от 2 години никви резултати няма значи нещо не тренираш правилно
Ако знаех колко са ми Bodyfat щях да ти кажа момент за снимкаПървоначално написано от fatrat
http://store.picbg.net/pubpic/86/41/...6d52e78641.jpg ръката ми е 42 сантиметра обиколка (смисъл бицепса и трицепса) гръдната ми обиколка е 110 не тренирал (казвам го за всеки случай ^^, ) ако ми кажеш как да си измеря bodyfat щи кажа и тях ;]
Ми тичане, Карате фитнес ( 4 дневна програма ) но скоро несъм ходил на фитнес реших със стрийт фитнес да се занимавам повече сила и издражливост се изграждаПървоначално написано от HHristov
Има едни им викат калипери с него+тва нямаш мазнини тъй че споко с едър кокал си
Започни фитнес програма за релеф и/или сила 4 пъти седмично.Тичай сутрин и яж правилно!
Измерване с калипер не може да си направиш сам, ако държиш да е максимално точно, това е начина, отиваш където трябва и си плащаш. Има и такива кантари дето мерят подкожните мазнини, ама не са особено точни. Това е приблизително точна формула -
МЪЖЕ
Мерки:
1. Височина в см ___
2. Ханш в см ___
3. Талия в см ___
4. Тегло в кг ___
Определяне на % подкожна мазнина
1. Умножете ханша (см) х 0.55 = ___ минус 2 = ___ (A)
2. Умножете талията (см) x 0.29 = ___ минус 4 = ___ (B)
3. Съберете A + B = ___ (C)
4. Умножете височината (см) x 0.24 = ___ (D)
5. Извадете D от C, тогава извадете още 10: (C – D) – 10 = ___ % мазнина
:Първоначално написано от fatrat
Всичко разбрах освен правилно ядене
какво е особеното в яденето и как се яде правилно
плс обяснете ^^.
абе маняк мазен си земи се опрай малко ...........
о не , той няма корем , бате тва си е чиста сланина земи се изчисти малко ... не се убиждай ама малко си преувеличил че нямаш мазно ... имаш!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
хаха пич казах че у корема имам нали за това се обръщам към вас несъм ви искал мнение дали имам и нямам мн добре знам че имам въпроса ми беше как да е сваляПървоначално написано от Valento
някой да ти е искал мнението мн добре знам че имам колко пъти тряа каам че въпроса ми беше как да е махна ...Първоначално написано от spain1
ае келеш тъп, нали тва е темата, да му кажем как да си уформу тялото, предстаам си те тебе къф си льохман..Първоначално написано от spain1
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
правилно хранене е да не се смесват протеини с въглехидрати,защото се смилат по бавно и по дълго и не се смилат напълно и се трупат..Първоначално написано от runnera93
протеините са мляко,сирене,риба,плодове и т.н. ,а
въглехидрати съдържат сладките неща,картофи и житните култури - тези неща не е правилно да ги ядеш наведнъж. Ако си ял примерно риба не е правилно да ядеш ориз например след нея.. и трябва да изчакаш поне 3 часа за да се смелят протеините ( рибата) преди да си поел въглехидрати (ориза). Не трябва да се ядат примерно и пиле с картофи или риба с картофи или хляб с кебачета или кюфтета и т.н. най-добре е месните храни да се ядат с зеленчуци.. дано съм ти бил полезен, и междудругото в нета има диети и рецепти с разделно хранене![]()
11.68 иее за пръв път да го напраяПървоначално написано от play23
кантарът ми ги мери 11.8
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
След тея глупости просто и аз не знам какво да кажа. Как да не можеш да ядеш месо/риба и ориз/картофи едновременно. Тва си е просто абсурдно. Плодовете са протеини, тва от де го измисли. Почти никой плод няма повече от 1гр протеини на 100гр. Плодовете са основно въглехидрати.Първоначално написано от NqmamName
Яж само чисти меса, т.е пилешков филе най - вече, на бутчетата ако махнеш кожата не се отдалечават много от филето, ама много играчка да ги обезкостяваш.
Протеините наистина не е добре да се смесват
Най-вече е вредно за храносмилането..
Протеините наистина не е добре да се смесват
Най-вече е вредно за храносмилането..
И в 6-те ми ядения протеини и въглехидрати и мазнини са "смесени" и нямам никакви проблеми. Но щом има интерес по въпроса, ще се обърна към професионалист и до 2-3 дена ще пишаМакар че точно такъв ми е правил диетата и ако имаше проблем щях да знам.
абе смотаняк ти си пуснал тема на тебе някой да ти е искал мнението че си дебелак и неможеш да приемеш истината и викаш имам добре развита мускулатура на тфа добре ли му викаш бе хахахахаххаПървоначално написано от runnera93
ей нещасник явно си същият дебелак като него и го защитаваш защото си боклук дебел е и ти си дебел шибаняк ............. кой знае как си потънал в лой у васПървоначално написано от JackSparrow
![]()
земи прочети някой книга или виж нещо в нета относно разделното хранене и пак ми говориПървоначално написано от play23
![]()