- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Безплатен скайп за телефон
Въпроса ми е безплатно ли е да влизам в скайп през телефона си?
ако ползваш WiFi, да.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Много ясно, че не е все пак GPRS-а се заплаща, но ако ползваш Wi-Fi е безплатен. ;]
В другата тема каза,че имаш безплатни 15 мб. Аз си влизам в скайп без wifi цял месец и засега имам останали 8 мб![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
подкарай един такъв Skype (за Symbian s60v5) и ще си говорим пакПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Е не знам,но не й пречи да пробваПървоначално написано от playhard1
..Аз от два месеца си влизам така,лошото е ,че от другия месец няма да имам безплатен нет ;д
ми купете си мегабайти![]()
Да питам за тези мегабайти ако за идин час съм в скайп колко мегабайта ще изразходвам ...Първоначално написано от Biskfitka
sLunCh0,MAPATOHKOBKA,Sisito941
Te amo...
Нито единПървоначално написано от H2O
...Аз съм заспивала вечер и ми е оставал включен скайпа...и после като проверя сметката най-много 1 мб. ми е взимало
А и като съм на плажа по цял ден или нещо такова пак стоя в скайп от телефона и пак не взима цял мб
![]()
Много евтино ще ми излезеПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Te amo...
а какъв ти е скайпа за телефона. Искам и аз да си го сложа
в замунда имаПървоначално написано от roshlichka
Te amo...
Да от замунда има.Сваляш го и в торента има за много модели телефониПървоначално написано от roshlichka
![]()
торента кога е добавен? Отивате на m.skype.com и автоматично ви разпознава телефона и ви дава най-новата версия за изтегляне и то официално. При мен например преди месец и нещо си изтеглих от същия сайт версия за телефона, и преди 2 седмици пворерих имаше по-нова. Ползвайте актуални (с по-малко бъгове) версии![]()
Свали си Nimbuzz става за почти всички телефони и имаш скайп / фейсбук / yahoo и още хиляди неща в 1 приложение .
Няма да съжеляваш
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи.
Някой може ли да даде линк за nimbuzz,защото тоя от замундата нещо не го бива май ;дд...а имам проблеми със скайпа на телефона![]()
И колко взима nimbuzz-a?
Само да ви информирам, че вече Nimbuzz не поддържа Skype (има го в самото приложение, но не може да се вписваш). Официално обявиха, че няма да го поддъжат. Иначе останалите неща ги има (MSN, Facebook и т.н.).