Здравейте! Пиша това от друга регистрация защото много хора ме познават... Имам един проблем и просто искамм да споделя (може би ще ми улекне) СЪЖЕЛЯВАМ за правописните грешким ама не мисля само пиша...

Така Най-добрия ми приятл ме обича от 4 години. Преди 2 месеца ( точно когато аз трагнах с едно момче и всичко се нареди) тои ми го призна и всъщтност и аз имах чувства към него от много време. Всичко се обърка защотот не само аз ами и той си имаше приятелка. Тя е от моя клас и ми е супер близка , немога да я нараня ... Криехме го, крием го по точно от 2 месеца аз съм добре с моя приятл,най-добрия ми приятл също е щастлив (до колкот може) , но преди 1 час той ми каза че тя знае за нас и ме попита защо съм и казала ... АЗ НЕ САМ Й КАЗЛА !!! Незнам кой е бил незнам защо , но аз наситнина несам ... Сега най-добрия ми приятл не ми говори, а приялката му ( и моята ) нискам нито да ми гидне телефона нито да ми отговори на смс-ите нито да ми пише в скайп .... Незнам какво да правя супер тъпо се увтвам немога да спа да плача и искам просто да убия някой... Защо винаги когфато всичко се нареди после за една секунда се срива пред очите ми ????

Това беше коментирайте, псуваите ме, критикувайте ама се ми е таз излях си мъката ако може съвет ( макар че се самнявам че можете да помогнете ) ...