- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-добрия ми приятл ... аз и той ...
Гадно е, а?
Като за начало, спри да плачеш! И не се самосъжалявай!
Действай умно. Използвай дипломация, хитрост. Можеш да се измъкнеш от тази каша, стига да се стегнеш и да надигнеш глава!
Отиди и си наплискай лицето със студена вода! Веднага!
Дай им време и на двамата. Спри да звъниш и да им ходиш подир задниците. Така или иначе няма да ти вдигнат в близките няколко дни, защо да се унижаваш?
Можеш да им обясниш накратко какво е станало в скайп. Изпращаш съобщението и спираш бомбандирането с обаждания. Но гледай да започнеш така, че да провокираш да бъде прочетено докрая.
Например:
на нея: "Смяташ, че съм те предала. Чувстваш се отвратена от мен и бла бла бла" - следва обяснение, което трябва да я разчувства по някакъв начин, например "Бяхме силно привлечени един към друг. Сама знаеш, че любовта кара много хора да губят ума си. Аз не съм по-специална. Знаех, че ако узнаеш, ще те загубя като приятелка, а това за мен е нещо немислимо... защото те обичам! Затова го запазихме в тайна. Огромна, ужасна грешка. Можеш ли да ми простиш? Знам, че те нараних. Съжалявам. От няколко дни не спирам да плача. Ако някога усетиш, че можеш поне да опиташ да ме разбереш и да ми простиш... ми отговори"
на него по-кратко и ясно, че мъжете не са по дългите словоизлеяния. трябва да покажеш достойнство и гордост - ако хленчиш, ще бъдеш отсвирена моментално. не се обяснявай дълго, защото го възприемат, като признак на слабост. дай нещо такова: "Да, тя е разбрала за връзката ни. Боли, че вече не сме приятелки, но още повече че боли, задето ти смяташ, че аз съм разпространила този слух".
Това е, мацка.После поемаш дълбок дъх и продължаваш напред. В Бог вярваш ли? Ако е писано да продължиш да си с тези хора, те рано или късно ще ти простят или поне преглътнат. Ако ли не - приеми го като филтър, през който си минала и урок, който е трябвало да научиш. Я да видим дали занапред тайно ще крадеш гаджетата на приятелките си.
![]()
all day... all night... what the fuck?!