.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от whoknows
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    То на тебе гаджето дето кой знае колко време си го кратмутил не ти е пуснало, камо ли майка ми...

Страхливец.
    Бе не си светил не знаеш .Аз кот съм правил съм правил.Ама заключи вратата,че някой да не открадне майка ти
    Ти си го каза, бе, папуняк!
    Пък и, ако не беше долен чекиджия, нямаше да говориш така на момиче. Нито да се страхуваш да зарежеш момиче.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    внимавай че майка и има светеща пръчка

ти кажи на гаджето че искаш да скъсате тогава се отваряй тука
    ОДИН!!!

Ари ле кво щи стане замъкни си задника при нея и й каже "не върви тряа да скъсаме" ако те обича мноу ясно че ще плаче и че ще я боли ама тва не значи че ти тряа са мъчиш але просто скъсай с нея след като вече няма нищо. И още нещо не й го казвай в нета!!! Ще е мноу тъпо!! Очи в очи. И въпреки тва си оставаш страхливец!!!!
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Re: Как да скъсам с гаджето си така, че да не скъсам аз с не

Цитирай Първоначално написано от whoknows
    Интересно име нали .Еми да така е.
    Не искам да я наранявам.Не искам аз да съм този който да прави пак (защото сме късали много пъти) .
    Единственното нещо е тя да направи някакъв фал (изневяра примерно) ,че да скъсам с нея.Дайте предложения ! МОЛЯ!

Започни да се отдръпваш от нея,обръщай и по-малко внимание,остави я на 2-ри план.Така тя рано или късно ще ти се разсърди и ще скъсате.

ти-си-путка.

направи така че тя да ти изневери например накарай някой твой приятел да я сваля или я упий на някой купон и изпрати при нея някое момче да не се чувства самотна тогава ти ще бъдеш ранения

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от darsi1819
    направи така че тя да ти изневери например накарай някой твой приятел да я сваля или я упий на някой купон и изпрати при нея някое момче да не се чувства самотна тогава ти ще бъдеш ранения

Само ще кажа ,че тва е най -тъпото нещо което съм чела.Според мен не бъди такъв страхливец ами и го кажи в очите (какви са тея глупости ,дай да и изневеря ,че да ме зареже- желязна логика ^^) .Ако през това време си я обичал (поне малко) ,поне бъди откровен с нея в края.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми накарай я да се скарате и по взаимно съгласие да скъсате
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Що за Идиот си ти бе?
    Хлебарка!
    Е такиа тряа ва изселят от България,ммамицата ви.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от balu4ka

Само ще кажа ,че тва е най -тъпото нещо което съм чела.Според мен не бъди такъв страхливец ами и го кажи в очите (какви са тея глупости ,дай да и изневеря ,че да ме зареже- желязна логика ^^) .Ако през това време си я обичал (поне малко) ,поне бъди откровен с нея в края.
    И какво точно да и каже не са заедно от една седмица, че да и каже "не ми допадаш" Аз бих предпочела раздялата да е по моя вина, отколкото да разбера, че той ме е лъгал и мамил през цялото време, и че неговото "обичам те" не струва пет пари. Я си представи че имаш сериозен приятел, до вчера да ти се е вричал в вечна любов, а днес да ти каже, че нещата между вас нещата не вървят и че най-доброто решение е да се разделите. Сигурно ще бъдеш в възторг от искреността му.

Супер фен
    Ти си уникален дебил. Нямам какво повече да кажа, а освен че плюя на такива като теб... да друго нямам какво да кажа

Щом не знаиш как да скъсаш с момиче значии...проблемът е сериозен

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Просто имай смелостта да и кажеш истината в очите,а не да търсиш куп извинения като пълен СТРАХЛИВЕЦ !!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    in the reality : )
    Забелязала съм, че момчетата хич не обичат да късат. Не се прави на велик, така тя няма да се почувства по-добре. Ако се държиш с нея като с разумно същество и проявиш уважението да й кажеш очи в очи истината, съм 100 % сигурна, че поне ще ти бъде благодарна затова.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Страхливец!
    Точно!!!
    Такива като теб заслужават да им спука човек главата с бухалка..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Бъди мъж и и го кажи, не се чуди как да се измъкнеш като най-нещастния боклук :X Като чета как те съветват да направиш така, че тя да ти изневерила и да я хванеш се чудя да се смея ли, да се чудя ли...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

просто бъди истински с нея и и кажи че късате после и обясни и защо
    нормално е да плаче .. не трябва да се притесняваш от това ..
    Както си имал смелостта да тръгнеш с нея така трябва и да я скъсаш. /и двете са еднакво трудни/ \сам си направи изводите\
    ти спомена че и друг път сте късали .. еми напомни и че вече няколко пъти се разделяте и явно не е писано да сте заедно или нещо такова :х не знам точно.. ти какво искаш ние ли да ти казваме как да скъсаш с нея :Х:Х:Х:Х:Х щом ходите от отдавна ти я познаваш най-добре ако трябва се посъветвай с нейни най-добри приятелки
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Покажи й как говориш с нея във форумите и бъди убеден че сама ще те зареже.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Покажи й как говориш с нея във форумите и бъди убеден че сама ще те зареже.
    Напълно съм съгласна! Никое момиче няма да търпи подобно поведение ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    V.T

И какво точно да и каже не са заедно от една седмица, че да и каже "не ми допадаш" Аз бих предпочела раздялата да е по моя вина, отколкото да разбера, че той ме е лъгал и мамил през цялото време, и че неговото "обичам те" не струва пет пари. Я си представи че имаш сериозен приятел, до вчера да ти се е вричал в вечна любов, а днес да ти каже, че нещата между вас нещата не вървят и че най-доброто решение е да се разделите. Сигурно ще бъдеш в възторг от искреността му.
    Имах такава връзка бяхме заедно почти година (:. Вричаше ми се и т.н на следващия ден ми изцепи след като спа у дома ,3 седмици по късно,че от 2 месеца я нямало тръпката и т.н.Скъса с мен по телефона ,а ме беше яд ,че още тогава не ми е казал.Почувствах се аз виновна за всичко ,така че винаги е по-добре истината на време от колкото ...То тогава премълчаната и отлаганата която боли повече .

Хубава работа, защо да е страхливец ? Защото не иска да я нарани ли ? много сте странни и вие.Виж браточка обясни и кротко и спокойно че искаш да скъсате.. така ще е най-добре.. Ако ти е по-лесно кажи и го по мобилния.. или по скайп успех

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от inatche
    Хубава работа, защо да е страхливец ? Защото не иска да я нарани ли ? много сте странни и вие.Виж браточка обясни и кротко и спокойно че искаш да скъсате.. така ще е най-добре.. Ако ти е по-лесно кажи и го по мобилния.. или по скайп успех
    Скайп ,телефони-абсурд! Ако има да и казва нещо такова да и го каже в очите.

Цитирай Първоначално написано от inatche
    Хубава работа, защо да е страхливец ? Защото не иска да я нарани ли ? много сте странни и вие
    Я чакай малко, няма ли да я нарани много повече, когато приложи "великите" съвети, които получи тук от няколко човека - като например "кажи и, че си и изневерил, отбягвай я" и т.н.Това би било много по-зле отколкото да и каже истината.Авторът, както и другия "фешън" писал точно под него са толкова жалки, че нямам думи просто.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Като сте били много време заедно, нали знаеш, че няма начин да не я боли? По-добре и кажи истината, ясно, че не искаш да я нараниш, ама няма такава опция, ако тя те обича...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Скайп ,телефони-абсурд! Ако има да и казва нещо такова да и го каже в очите.
    Тук съм напълно съгласна с теб! Ако реши да го направи по този начин най-добре очи в очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си