- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да скъсам с гаджето си така, че да не скъсам аз с нея ;р
Ти си го каза, бе, папуняк!Първоначално написано от whoknows
Пък и, ако не беше долен чекиджия, нямаше да говориш така на момиче. Нито да се страхуваш да зарежеш момиче.![]()
all day... all night... what the fuck?!
внимавай че майка и има светеща пръчка
ти кажи на гаджето че искаш да скъсате тогава се отваряй тука
ОДИН!!!
Ари ле кво щи стане замъкни си задника при нея и й каже "не върви тряа да скъсаме" ако те обича мноу ясно че ще плаче и че ще я боли ама тва не значи че ти тряа са мъчиш але просто скъсай с нея след като вече няма нищо. И още нещо не й го казвай в нета!!! Ще е мноу тъпо!! Очи в очи. И въпреки тва си оставаш страхливец!!!!
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Първоначално написано от whoknows
Започни да се отдръпваш от нея,обръщай и по-малко внимание,остави я на 2-ри план.Така тя рано или късно ще ти се разсърди и ще скъсате.
направи така че тя да ти изневери например накарай някой твой приятел да я сваля или я упий на някой купон и изпрати при нея някое момче да не се чувства самотнатогава ти ще бъдеш ранения
![]()
Първоначално написано от darsi1819
Само ще кажа ,че тва е най -тъпото нещо което съм чела.Според мен не бъди такъв страхливец ами и го кажи в очите (какви са тея глупости ,дай да и изневеря ,че да ме зареже- желязна логика ^^) .Ако през това време си я обичал (поне малко) ,поне бъди откровен с нея в края.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
еми накарай я да се скарате и по взаимно съгласие да скъсате
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Що за Идиот си ти бе?
Хлебарка!
Е такиа тряа ва изселят от България,ммамицата ви.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
И какво точно да и кажеПървоначално написано от balu4ka
не са заедно от една седмица, че да и каже "не ми допадаш" Аз бих предпочела раздялата да е по моя вина, отколкото да разбера, че той ме е лъгал и мамил през цялото време, и че неговото "обичам те" не струва пет пари. Я си представи че имаш сериозен приятел, до вчера да ти се е вричал в вечна любов, а днес да ти каже, че нещата между вас нещата не вървят и че най-доброто решение е да се разделите. Сигурно ще бъдеш в възторг от искреността му.
Ти си уникален дебил. Нямам какво повече да кажа, а освен че плюя на такива като теб... да друго нямам какво да кажа![]()
Щом не знаиш как да скъсаш с момиче значии...проблемът е сериозен![]()
Просто имай смелостта да и кажеш истината в очите,а не да търсиш куп извинения като пълен СТРАХЛИВЕЦ !!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Забелязала съм, че момчетата хич не обичат да късат. Не се прави на велик, така тя няма да се почувства по-добре. Ако се държиш с нея като с разумно същество и проявиш уважението да й кажеш очи в очи истината, съм 100 % сигурна, че поне ще ти бъде благодарна затова.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Бъди мъж и и го кажи, не се чуди как да се измъкнеш като най-нещастния боклук :X Като чета как те съветват да направиш така, че тя да ти изневерила и да я хванеш се чудя да се смея ли, да се чудя ли...![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
просто бъди истински с нея и и кажи че късате после и обясни и защо
нормално е да плаче .. не трябва да се притесняваш от това ..
Както си имал смелостта да тръгнеш с нея така трябва и да я скъсаш./и двете са еднакво трудни/ \сам си направи изводите\
ти спомена че и друг път сте късали .. еми напомни и че вече няколко пъти се разделяте и явно не е писано да сте заедно или нещо такова :х не знам точно.. ти какво искаш ние ли да ти казваме как да скъсаш с нея :Х:Х:Х:Х:Х щом ходите от отдавна ти я познаваш най-добре ако трябва се посъветвай с нейни най-добри приятелки![]()
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Покажи й как говориш с нея във форумите и бъди убеден че сама ще те зареже.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Напълно съм съгласна! Никое момиче няма да търпи подобно поведение ...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Имах такава връзка бяхме заедно почти година (:. Вричаше ми се и т.н на следващия ден ми изцепи след като спа у дома ,3 седмици по късно,че от 2 месеца я нямало тръпката и т.н.Скъса с мен по телефона ,а ме беше яд ,че още тогава не ми е казал.Почувствах се аз виновна за всичко ,така че винаги е по-добре истината на време от колкото ...То тогава премълчаната и отлаганата която боли повече .Първоначално написано от darsi1819
Хубава работа, защо да е страхливец ? Защото не иска да я нарани ли ? много сте странни и вие.Виж браточка обясни и кротко и спокойно че искаш да скъсате..така ще е най-добре..
Ако ти е по-лесно кажи и го по мобилния.. или по скайп
успех
Скайп ,телефони-абсурд!Първоначално написано от inatche
![]()
Ако има да и казва нещо такова да и го каже в очите.
Я чакай малко, няма ли да я нарани много повече, когато приложи "великите" съвети, които получи тук от няколко човека - като например "кажи и, че си и изневерил, отбягвай я" и т.н.Това би било много по-зле отколкото да и каже истината.Авторът, както и другия "фешън" писал точно под него са толкова жалки, че нямам думи просто.Първоначално написано от inatche
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Като сте били много време заедно, нали знаеш, че няма начин да не я боли?По-добре и кажи истината, ясно, че не искаш да я нараниш, ама няма такава опция, ако тя те обича...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Тук съм напълно съгласна с теб!Първоначално написано от balu4ka
Ако реши да го направи по този начин най-добре очи в очи.