.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Оставете го бе, тоя ше си остане глупак за цял живот. Ще сменя връзките често и ще плюе жените, и ще мисли че няма една свястна. То не у в кръвта, даже не възприема съвети.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Хаха, поне изчука ли я XD

Е неее... ти просто ме тушира, тотално !!!~

Искрено се радвам, че не си мое гадже!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Най-добре е сам да й го кажеш.

И аз всеки път се вайкам супер много и се опитвам всячески да откажа въпросните момчета от мен, но като се влюбиш с някого не те ебат недостатъците му и осъзнах, че едно директно "да се разделим", "не виждам живота си с теб", "прости ми, но нямам същите чувства към теб, които ти изпитваш към мен" вършат чудесна работа.

Всеки край е кофти, винаги има сълзички)

Голям фен Аватара на dimi93
    Ти си страхливец! Но до някаде нея ще я заболи доста, ако я зарежеш, затова може да я разочароваш, например сваляй се с най-добрата и приятелка или нещо от сорта... или ох не знам най-добре е да говорите очи в очи и да и кажеш какво чувстваш и така...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Чак й се чудя на тази, твойта къде е успяла да те намери такъв мъжествен и умен! Че и да те търпи толкова време...
    Може би там и тогава друга съм била ...

О, я, стига! Казваш, че не искаш да я нараняваш, но ти гарантирам, че така ще я нараниш 100% повече, защото след това ще обвинява себе си. Застани пред нея и й кажи директно. Ти мъж ли си или кво?! ..
    Ей такива като теб много ги обичам.. Женчовци и половина..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си