- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да скъсам с гаджето си така, че да не скъсам аз с нея ;р
Оставете го бе, тоя ше си остане глупак за цял живот. Ще сменя връзките често и ще плюе жените, и ще мисли че няма една свястна. То не у в кръвта, даже не възприема съвети.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от z1p0
Е неее... ти просто ме тушира, тотално![]()
!!!~
Искрено се радвам, че не си мое гадже!![]()
Най-добре е сам да й го кажеш.
И аз всеки път се вайкам супер много и се опитвам всячески да откажа въпросните момчета от мен, но като се влюбиш с някого не те ебат недостатъците му и осъзнах, че едно директно "да се разделим", "не виждам живота си с теб", "прости ми, но нямам същите чувства към теб, които ти изпитваш към мен" вършат чудесна работа.
Всеки край е кофти, винаги има сълзички)
Ти си страхливец! Но до някаде нея ще я заболи доста, ако я зарежеш, затова може да я разочароваш, например сваляй се с най-добрата и приятелка или нещо от сорта... или ох не знамнай-добре е да говорите очи в очи и да и кажеш какво чувстваш и така...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Чак й се чудя на тази, твойта къде е успяла да те намери такъв мъжествен и умен! Че и да те търпи толкова време...
Може би там и тогава друга съм била ...
О, я, стига! Казваш, че не искаш да я нараняваш, но ти гарантирам, че така ще я нараниш 100% повече, защото след това ще обвинява себе си. Застани пред нея и й кажи директно. Ти мъж ли си или кво?! ..
Ей такива като теб много ги обичам.. Женчовци и половина..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.