Здравейте!
Пускам тема, понеже във СПАМА много, много не ме цензура.
Колкото повече време имам преди да ида, толкова повече размишлявам.
Тъй като наистина не съм готова да цензура живота си тук и да ида да си го градя от нулата буквално, бих искала да завърша не задочно тук, ами да си завърша със шматките от моя клас като за последно.
Току-що го изумувах дали бих могла да запиша само първия срок тук задочно и януари да се върна и да запиша редовно втория срок?
След малко ще пиша на класната да я попитам дали е възможно.
Това ми изглежда най-реално и нормално, понеже баща ми колкото и да е против, той не може да живее без мен. Ще му е адски трудно без мен.
Казвал ми е да си завърша, да си взема цензура дипломата за средно и след това да правя каквото си искам, ама буквално каквото искам.
Преди да дойде лятото си бях казала, че сега ще си се накуфея едно хубаво като хората и вече от септември ще си стягам гъза и за учене, и за откъм живота.
Ей сега ставам на 20 години след два месеца и с възрастта човек харчи повече пари, а баща ми го виждам, че изнемогва вече. Трудно му е.
Аз определено не съм готова за един съвместен семеен живот, какъвто ме чака там, затова по-приемливо ми се вижда да ида за няколко месеца там, да си се върна тук, да видя каква е хавата и да преценя дали да се върна при него.
Той, разбира се, няма да е съгласен да се върна януари, евентуално, затова смятам да му кажа в последния момент. Дет' мама ме е учила "мъжа ти никога не трябва да знае всичко с подробности"