.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Относно бившата ми

Здравейте, пиша тази тема по повод връзката ми с бившата.Аз съм на 15 и тя е на 14 ходихме 3 седмици, след което се разделихме заради голямата ми уста.След 3 дни се сдобрихме в четвъртък ми каза ,че още ме харесва в събота около 01;00 (сутринта) ми каза ,че не ме харесва вече, харесвала друг..Към 10 вечерта пак в неделя ми каза ,че ме харесвала ама по друг начин спрямо преди.Исках да попитам има ли вариант да го казва нарочно за да види какво бих направил за да си я върна или просто не ме харесва вече..И вече късно ли е да се пробвам да си я върна след като мина почти седмица?Защото за 1 път ми се случва толкова объркана връзка.Някакви съвети ако може..

Banned Повече от фен
    Братле, не се занимавай. Тва е детска работа, един път те харесва, после не те харесва, после пак те харесва... Лапешки истории... Режи я и си намирай нова ;]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    шашнала се е кажи и и ти че не я харесваш и да я видим тогава пък при други ще търчи така
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Еми омбислям го ,но при мен не става днес те харесвам утре не ..И се чудех ако и кажа ,че държа на нея ще се оправят ли нещата..С такова момиче дето да не знае какво иска или поне да се прави на инт не бях ходил..Затова питам може да ви избива на смях малко

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Оставяй я тая овца. Не знае какво иска или просто и харесва да те разиграва. Тегли и една българска и всеки по пътя си. Няма смисъл.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На 14...според мен те харесва не повече от плюшеното си мече.

Еми може би е прекалено малка за мен и като цяло да разбере какво иска..Ама е кукличка голяма

Мерси все пак разбрах ,че трябва да и бия шута.. Защото явно е решила ,че трябва сега да и тичам по задника ..Все пак съм на 15 и ще има още много други

Толкова объркана връзка ли ? Че това не е връзка . 3 седмици нищи не са.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Оставяй я тая овца. Не знае какво иска или просто и харесва да те разиграва. Тегли и една българска и всеки по пътя си. Няма смисъл.
    ++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Поне момичета го казвате ..
    Meрси !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тя не знае,какво иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    тая ме изумява

тая връзка няма шанс не знам какво очакваш да стане но не се надявай на нещо по-различно от раздяла

или късаш с нея сега (знам че ще е гадно)или после но пак ще ти е гадно
    ОДИН!!!

Стана ми ясно не е заслужила да и тичам по задника.. МЕРСИ

Супер фен
    Ще ви дойде акъла след някоя друга годинка, няма страшно

Град
    in the reality : )

Re: Относно бившата ми

Цитирай Първоначално написано от TheShark
    Здравейте, пиша тази тема по повод връзката ми с бившата.Аз съм на 15 и тя е на 14 ходихме 3 седмици, след което се разделихме заради голямата ми уста.След 3 дни се сдобрихме в четвъртък ми каза ,че още ме харесва в събота около 01;00 (сутринта) ми каза ,че не ме харесва вече, харесвала друг..Към 10 вечерта пак в неделя ми каза ,че ме харесвала ама по друг начин спрямо преди.Исках да попитам има ли вариант да го казва нарочно за да види какво бих направил за да си я върна или просто не ме харесва вече..И вече късно ли е да се пробвам да си я върна след като мина почти седмица?Защото за 1 път ми се случва толкова объркана връзка.Някакви съвети ако може..
    Не се оставяй на момиче да те манипулира. Веднъж оставиш ли я да те върти на пръста си и да ти говори съвсем противоречиви неща, и да е имало шанс да те харесва, той ще се изпари.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Кажи и, че няма да позволиш да те разиграва, или да бъде с теб и да е наясно с това или да не те занимава вообще...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Разиграва те
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360154

В резюме-НЕ се връщай при нея...Прави ти се на интересна и сама не знае какво иска...Като пораснете малко ще разберете за к'во иде реч...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Разиграва те
    +
    или казано друго яче: просто се занимава с теб,когато и е скучно и няма кво др да пр
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си