- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно бившата ми
Здравейте, пиша тази тема по повод връзката ми с бившата.Аз съм на 15 и тя е на 14 ходихме 3 седмици, след което се разделихме заради голямата ми уста.След 3 дни се сдобрихме в четвъртък ми каза ,че още ме харесва в събота около 01;00 (сутринта) ми каза ,че не ме харесва вече, харесвала друг..Към 10 вечерта пак в неделя ми каза ,че ме харесвала ама по друг начин спрямо преди.Исках да попитам има ли вариант да го казва нарочно за да види какво бих направил за да си я върна или просто не ме харесва вече..И вече късно ли е да се пробвам да си я върна след като мина почти седмица?Защото за 1 път ми се случва толкова объркана връзка.Някакви съвети ако може..
Братле, не се занимавай. Тва е детска работа, един път те харесва, после не те харесва, после пак те харесва... Лапешки истории... Режи я и си намирай нова ;]
шашнала се е кажи и и ти че не я харесваш и да я видим тогава пък при други ще търчи така![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми омбислям го ,но при мен не става днес те харесвам утре не..И се чудех ако и кажа ,че държа на нея ще се оправят ли нещата..С такова момиче дето да не знае какво иска или поне да се прави на инт не бях ходил..Затова питам може да ви избива на смях малко
![]()
Оставяй я тая овца. Не знае какво иска или просто и харесва да те разиграва. Тегли и една българска и всеки по пътя си. Няма смисъл.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
На 14...според мен те харесва не повече от плюшеното си мече.
Еми може би е прекалено малка за мен и като цяло да разбере какво иска..Ама е кукличка голяма![]()
Мерси все пак разбрах ,че трябва да и бия шута..Защото явно е решила ,че трябва сега да и тичам по задника
..Все пак съм на 15 и ще има още много други
![]()
Толкова объркана връзка ли ? Че това не е връзка . 3 седмици нищи не са.
++Първоначално написано от bebe7o
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
тя не знае,какво иска
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тая ме изумява
![]()
тая връзка няма шанс не знам какво очакваш да стане но не се надявай на нещо по-различно от раздяла
или късаш с нея сега (знам че ще е гадно)или после но пак ще ти е гадно
ОДИН!!!
Ще ви дойде акъла след някоя друга годинка, няма страшно![]()
Не се оставяй на момиче да те манипулира. Веднъж оставиш ли я да те върти на пръста си и да ти говори съвсем противоречиви неща, и да е имало шанс да те харесва, той ще се изпари.Първоначално написано от TheShark
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Кажи и, че няма да позволиш да те разиграва, или да бъде с теб и да е наясно с това или да не те занимава вообще...![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Разиграва те![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360154
В резюме-НЕ се връщай при нея...Прави ти се на интересна и сама не знае какво иска...Като пораснете малко ще разберете за к'во иде реч...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+Първоначално написано от FuckedUp
или казано друго яче: просто се занимава с теб,когато и е скучно и няма кво др да пр![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!