- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е jghgh.
Имаш ли вечерен час?
Колко свобода мислиш, че трябва да се дава на един млад(15-17 - годишен) човек?
Какъв родител НЕ би искала да бъдеш?
Обичаш да си стоиш повече във вас на спокойствие(с хубава музика и книжка под ръка) или предпочиташ да си на някое по-шумно място с повече хора?
Изневерявала ли си?
То не е въпрос всъщност, хаха, ама помня, че беше пускала някви снимки, на които беше гримирана, и гримът беше някъв интересен. Покажи, ако ти се занимава.
какво искаш да дадеш на света?
какво желаеш да си вземеш?
някой познава ли те истински(каквото и да значи това:Д)? мислиш ли, че някой изобщо може да усеща и съзнава другиго?
//имах някакви въпроси, ама се заслушах в едно парче и всичко си занина. малко по-късно)
SolemnityOfDeath
Какво мислиш за нетактичността, до какви граници би търпяла? До момента, в който ми писне и започна да го възприемам като прекалено унижение. Дребни нетактични жестове търпя, въпреки че ме възмущават. Зависи от случая. Например, гонила съм човек, който се самопоканва на купон, само защото домакинът нямаше смелост да го направи, а наистина не искаше въпросния нахалник да присъства.
Защо според теб толкова много хора избират право като специалност в университетите? Каква специалност би записала ти? Защото се интересуват от заплащенето и реализацията. Дентална медицина също много се "котира", под път и над път на хората им се става зъболекари, пак заради парите. Половината ми клас се е засилил и за психология ... Изобщо това са 'модерните' специалности. Факт е, че например за право ако няма кой да те побутне с връзки ще ти е малко трудно да се реализираш сам и да си добре платен, пък и не е материя за всеки. Мен ме учудва това че на всеки 2ри му се става адвокат, като не мога да го видя в такава роля, но всеки си преценява за себе си. Колкото до мен, обмислям! (нищо повече) да се опитам да влезна с някоя артистична специалност или психология, социология, реклама или от сорта.
Летен хит номер 1 тва лято? ТоваНе, шегувам се.. Летният хит за мен е на Pomorians - Обичам, поне тя ми влезе най-много под кожата сякаш това лято. Също и тия популярните парчета О, колко си прост, Нека бъде лято, Неска фен съм ти и пр. Едит: ААА, на David Guetta много стабилно му въртях едно парче - Sound of letting go, 1 път е! <3 Много ме зарежда.
AcrossYourFace
Имаш ли вечерен час? Да, по принцип имам и си го спазвам, но това лято доста пъти се прибирах по малките часове на сутринта.Родителите ми обаче ми имат доверие и знаят, че не правя глупости.
Колко свобода мислиш, че трябва да се дава на един млад(15-17 - годишен) човек? Ами достатъчно, защото все пак забраненто е най-желано, но не и прекалено много, за да не се разхайтват съвсем. Аз съм ЗА по-затегнатите мерки. Все пак трябва да се възпитава някакъв морал. Чудесно е че под 18 вече не пускат в заведенията (в повечето случаи). Въпреки че бих могла да съм потърпевша от тези нововъведения с вечерния час и проверките, съм напълно ЗА тяхното съществуване. Младите не трябва да растат с идеята, че всичко им е позволено от закона, нито е редно всякакво поведение да се толерира. За младежи, чиито родители са супер безотговорни и им дават всичко, е редно да има един закон който да контролира положението с глоби и пр.![]()
Какъв родител НЕ би искала да бъдеш? Неразбиращ, тясноскроен (твърде забраняващ) и безотговорен (твърде позволяващ). Между последните две има тънка граница, но вярвам, че с повече разум може да се уцели златната среда.
Pedigree
Обичаш да си стоиш повече във вас на спокойствие(с хубава музика и книжка под ръка) или предпочиташ да си на някое по-шумно място с повече хора? Имам си моментите, в които ми се стои повече време в нас сама, но те не са преобладаващи. Прекаленото заседяване ми влияе зле.. Шумните компании събирания също са способни да ме изтощят От всичко с мярка
Изневерявала ли си? Да, само веднъж, което, между другото, е много странно за мен, защото съм моногамен тип.
То не е въпрос всъщност, хаха, ама помня, че беше пускала някви снимки, на които беше гримирана, и гримът беше някъв интересен. Покажи, ако ти се занимава. Амии то гримът беше от приятелка, не съм си го правила сама и са пластове боички. Нещо не ми се търси сега, а и няма много смисъл да пускам снимката, след като не излизам така по улиците
Sham
какво искаш да дадеш на света? На целия свят е трудно постижимо, ама ако взема да напиша книга, бих се радвала да съм 2рия Шекспир и да ме помнят и да черпят някаква мъдрост от мен (хората), да станат по-добри и т.н. Има логика в израстването на човечеството.. бих се радвала ако съм част от това израстване - когато всички хора осъзнаят колко е циклично всичко и как проблемите на света са все едни и същи и вземат да станат с една идея по-добри.. Иначе за чий е цялото това творчество на света? В по-неглобален план искам да дам нещо на близките и значими хора за мен, да ме помнят и да оставя нещо от себе си - мъдрост, любов и..нямам представа какво, но нещо значимо и лично.
какво желаеш да си вземеш? Не съм мислила по въпроса.. Щастие и сполука, мъдрост, знания, сила.. Аз вярвам, че ще си ги взема. Всъщност всички минаваме по тоя път. Мечтите ми не са кой знае какво. Даже моите желания са тривиални, включая и за по-горния ти въпрос.
някой познава ли те истински(каквото и да значи това:Д)? мислиш ли, че някой изобщо може да усеща и съзнава другиго? Да, има хора, които ме познават истински, и да, вярвам че това е възможно. Може да има толкова силна връзка между хората, само че повечетоне си отварят сърцата и много обичат да казват онова, че "нямало най-добри приятели".
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бог ли е създал човека, или човекът - Бог?
С кои от форума искаш да се запознаеш?
И чий акаунт столкваш?![]()
![]()
Audio ergo sum
и аз имам въпроси - не мислиш ли, че се пренавиваш малко или много с тия амбиции за извисяване, философстване и от сорта и постове по-дълги от едно стандартно есе 3000 знака, мен честно казано ми се отщява да чета отговорите ти, дори и да са съдържателни..
- кой ти допада от форума/имена/
- чувала ли си за christopher mccandles и ако си запозната със случая какъв е коментара ти за това, което е направил
- какво те прави тъжна
- какви езици искаш да учиш/ако искаш, естествено/
- коя култура ти допада
- би ли учила турски
Честит празник бтв
едит; как изглежда десктопа ти :P
ArrowsOfDeath
Бог ли е създал човека, или човекът - Бог? Нямам представа
С кои от форума искаш да се запознаеш? С exploitedteen по-обстойно може би, с Sham
И чий акаунт столкваш?![]()
На гореспоменатите и понякога като ми стане интересно гледам и някои от по-"известните" тук форумци.
MoMoXiXi
и аз имам въпроси - не мислиш ли, че се пренавиваш малко или много с тия амбиции за извисяване, философстване и от сорта и постове по-дълги от едно стандартно есе 3000 знака, мен честно казано ми се отщява да чета отговорите ти, дори и да са съдържателни.. Не се пренавивам, нито позирам за да се правя на такава, каквато не съм. Идва ми от вътре. Досадна съм ...пиша много. Може би ми е недостатък, но по въпроси, по които има да се мисли много, аз и пиша много.
- кой ти допада от форума/имена/ Raybeez, Solemnity <3333333, realantisocial ... абе всичките 'интелектуалци' тук. Знае се кои са.
- чувала ли си за christopher mccandles и ако си запозната със случая какъв е коментара ти за това, което е направил Поинтересувах се наскоро във връзка с въпроса ти.. Какво да мисля. Аз не съм такъв тип човек, какъвто е той. Искам да съм сама понякога и да мисля, но дотам не бих стигнала в своето усамотение. Прецакал се е в желанието си да остане сам със себе си. Трябва да гледам и филма Into the wild
- какво те прави тъжна Много неща, неразбирането, безпринципността, обидата
- какви езици искаш да учиш/ако искаш, естествено/ Английски.. харесва ми и френския как звучи, ама не знам дали бих учила
- коя култура ти допада Източната
- би ли учила турски Не, не ми е интересен
как изглежда десктопа ти
Хубав филм е, няма да сгрешиш да го гледашПървоначално написано от jghgh
Мда, и бтв десктопът ми е чисто черен. Имам някакъв проблем че като сложа някаква картинка и после като си изключа пц и на следващия ден го включа, тя вече не е там, затва съм се отказала да слагам уолпейпъри.
Кога да ставам, хора? Изобщо не съм в час.![]()
Благодарим за участието![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last