DarkKisss

Какви са ти целите в близкото бъдеще? В близкото бъдеще... Да си задържа стипендията, да ми върви в учението, да разбера какво точно искам от живота си (особено след 12 клас) .. да си преустановя връзките/контактите/приятелите
Колко деца искаш да имаш и какви? 2, момче и момиче, по възможност близнаци, за да не се налага да прекъсвам кариера 2 пъти в живота си, за да си ги отгледам наведнъж, а и да са по-задружни. Искам да са 2, защото демографски е необходимо всяко семейство да има минимум 2 деца, за да не се затрием като род. Друга причина да желая 2 деца е, защото ще ми е забавно да гледам едновременно и момиче, и момче. Искам всяко едно от тях да го уча на различни неща, които касаят пола му.
Занимаваш ли се със спорт? (за здраве/удоволствие) И за здраве, и за удоволствие се занимавам, но не толкова често, колкото ми се иска. Омързеливила съм се и имам да работя над фигурата си Може би пак ще тръгна на фитнес, но не знам какво време ще ми остава. Обикновено през учебната година ми е трудно да тренирам ефективно.
Имаш ли котки? Да, една
Брат/Сестра? Сестра, 2 години по-голяма.
В какви отношения си с родителите си? Карате ли се често? Мии, добри са ни отношенията, но има дразги. С майка например като се виждаме по-рядко, са ни по-добри отношенията.
Можеш ли да спестяваш пари или харчиш всичко? Много ми е мъчно да спестявам... трудно ми е. Но не съм луда харчаторка (нова дума.)

Deadlock

Амбициозна ли си? Да
Общувала ли си с чужденци и какви са ти впечатленията? Най-много съм общувала с холандци - реален контакт очи в очи, тъй като майка ми има много приятели такива. Имам добри впечатления от тях, а създадените за тях стереотипи са верни - те наистина са отворени за абсолютно всичко, широкоскроени, позитивни, усмихнати и работяги. Не са студени хора, просто са много точни и сериозни, когато се касае до работа. По Интернет съм общувала и с други западноевропейци, но не мога да се изкажа толкова твърдо за тях. С много от тях си приличаме по това, че имаме проблеми като тях с малцинствата, толерираме ги прекалено.
Тишината или шума обичаш повече? Тишината
Самоуверена ли си? Може да се каже.
Смяташ ли, че ако човек има желание и даде всичко от себе си, ще успее, независимо с какво се е заел? Да, абсолютно. Всичко зависи от нас и от желанието ни. На който не му достига желание, се оправдава с воля. Много добър въпрос, между другото.

Mooo6no,
не са ме питали дали искам, но пък какво - ще отговарям :Р И не ме споменавай друг път по име, не че целият форум не ми го знае, ама все пак.. :Р

semantics
Име, град/адрес, възраст и гръдна обиколка? Мила, гр.Варна, 17, 79
Какво учиш/ще учиш? Уча италиански език в езикова гимназия, ще уча ... все още не знам какво, само мъгляви идеи, затова няма да ги споделям.
Кафе с цигара или богата закуска? Богата закуска - добър старт за деня.. Всъщност това е най-важното хранене
Хобита?Май нямам. Но да се интересувам от разни неща, да чета блогове, статии и пр. ми изяжда част от времето, та ..сигурно ще е това.
Висок с малък или нисък с голям? Хахахах, какъв въпрос само. Нисък с голям, айде.

Discard,
мисля, че си нямам любим филм, но има доста такива, които са ми направили чудесно впечатление. Например The Shawshank Redemption, V for Vendetta... Затруднява ме въпросът. Има немалко филми, които са ме карали да се замисля и те ми харесват, но си нямам любим. Нямам и любима песен, но най-слушаните ми в last.fm са някакви тъжни.

realantisocial
Каква музика слушаш? Много различна. Слушала съм и слушам доста стилове. Няма да казвам "всякакви", за да не се хванеш за буквалното значеие.
Като храна за душата напоследък наблягам на алтернативния рок, групи като Остава, Placebo. Наистина чувствам нещо, докато ги слушам. Всъщност аз винаги чувствам, когато слушам некомерсиална музика. Мога да се потапям добре в музиката и да попивам идеите в нея (стига да съм съгласна с тях, и да съм на такава вълна) Простирам се в много стилове, които не са никак подобни един на друг. Като храна за примитивната част в мен напоследък въртя чалга и няма смисъл да скривам този факт. Вижда се красноречиво от last.fm-а.

Кои са важните неща в твоя живот? Трудно ми е да разгранича важните от второстепенните неща в живота ми, защото не съм живяла толкова много и не съм се сблъсквала с реални трудности като например да се блъскам за да си намеря работа, да остана на пътя и прочие катаклизми, които да ме 'освестят'. Мисля, че важни за моя живот са приятелите ми, стремежите ми към щастие и себепостигане, както и близките роднини.
Кои са нещата, които искаш да промениш в себе си? Възприемам въпроса като "Кои са ти негативните качества?" Трябва да съм ги променила, щом ги осъзнавам като такива, но ще отговоря - нямам добра воля и по-трудно слагам някои хора на мястото им. Понякога съм и много нерешителна, а съм способно момиче.
Искаш да пораснеш или искаш да си дете? Искам да съм дете.

m1nik
Име? Казах
години? 17 ('93 набор)
зодия? Рак
хоби? Нямам някакво конкретно, от много неща се интересувам и си намирам все нещо за вършене
цел? Много общ въпрос. Стремя се към щастие и себепостигане. Пирамида на Маслоу ... а и всеки търси съвършенството
мечти? Горните.. и баналното за любовта Искам я.
какво е за теб любовта? Нещо важно. Не ме бива в описанията, но мисля че осмисля човешките животи. Вярвам и ми се иска да е истина това за сродните души, които идеално се разбират и се подкрепят във всяко едно начинание.
истината? не е една за всички
лъжата? е абсолютно непотребен способ с къси крака. Говоря в глобален план.. а не за това дали ще излъжеш вашите, че ще спиш при приятелка.
снимка? тук в дясно http://free.hit.bg/tctctctcctt/gyz4eta.JPG