ArrowsOfDeath
Бог ли е създал човека, или човекът - Бог? Нямам представа

С кои от форума искаш да се запознаеш? С exploitedteen по-обстойно може би, с Sham
И чий акаунт столкваш? На гореспоменатите и понякога като ми стане интересно гледам и някои от по-"известните" тук форумци.

MoMoXiXi
и аз имам въпроси - не мислиш ли, че се пренавиваш малко или много с тия амбиции за извисяване, философстване и от сорта и постове по-дълги от едно стандартно есе 3000 знака, мен честно казано ми се отщява да чета отговорите ти, дори и да са съдържателни.. Не се пренавивам, нито позирам за да се правя на такава, каквато не съм. Идва ми от вътре. Досадна съм ...пиша много. Може би ми е недостатък, но по въпроси, по които има да се мисли много, аз и пиша много.
- кой ти допада от форума/имена/ Raybeez, Solemnity <3333333, realantisocial ... абе всичките 'интелектуалци' тук. Знае се кои са.
- чувала ли си за christopher mccandles и ако си запозната със случая какъв е коментара ти за това, което е направил Поинтересувах се наскоро във връзка с въпроса ти.. Какво да мисля. Аз не съм такъв тип човек, какъвто е той. Искам да съм сама понякога и да мисля, но дотам не бих стигнала в своето усамотение. Прецакал се е в желанието си да остане сам със себе си. Трябва да гледам и филма Into the wild
- какво те прави тъжна Много неща, неразбирането, безпринципността, обидата
- какви езици искаш да учиш/ако искаш, естествено/ Английски.. харесва ми и френския как звучи, ама не знам дали бих учила
- коя култура ти допада Източната
- би ли учила турски Не, не ми е интересен

как изглежда десктопа ти