.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Да отида ли ?

Доволен че съм си уредил среща с момичето което харесвам,преди малко ми се обажда и ми казва,че ще е с още 4 момичета.Не че се притеснявам да изляза с тях,но исках да сме само двамата,защото постоянно като си говорим тия ще се подхилкват,ще си шушукат там и става доста тъпа ситуация..Казах и,че няма да ми е приятно да са там,но се оправда,че нямало каде да отидат.Вие какво бихте направили в такъв момент ?

Супер фен
    Постави я на мястото й Ще поясня - кажи й к'во каза тук

Град
    Hueco Mundo

Re: Да отида ли ?

Цитирай Първоначално написано от chambao
    Доволен че съм си уредил среща с момичето което харесвам,преди малко ми се обажда и ми казва,че ще е с още 4 момичета.Не че се притеснявам да изляза с тях,но исках да сме само двамата,защото постоянно като си говорим тия ще се подхилкват,ще си шушукат там и става доста тъпа ситуация..Казах и,че няма да ми е приятно да са там,но се оправда,че нямало каде да отидат.Вие какво бихте направили в такъв момент ?
    Ми кажи й, че искаш да сте насаме.

Казвам ти човек, като има некви лигли дето просто се разтичат по пода от лигня, няма нищо да направиш.

Само ше се изложиш.

Бих й ударила два шамара. Колкото повече - толкова по-весело, ама все пак не излиза сама и най-малкото, би трябвало поне от учтивост да попита дали нямаш нищо против, а не да казва "ама те няма къде да отидат". А те домове нямат ли си? Ще кажеш, че с 13-годишна излизаш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ще кажеш, че с 13-годишна излизаш.
    Изобщо няма да съм изненадан, да ти кажа право

Мега фен Аватара на vagarious
    Егаааси...да беше поне 1 момиче, тогава бих се съгласила, че МОЖЕ БИ НАИСТИНА няма къде да отиде..аааама 4 момичета !?!? Не е малка бройка, да отидат на кафе или ддз и аз .. Каааааакто и да е.Иначе..отиди, нищо не губиш, а в последствие може да намекваш да си останете насаме някак си..Знам ли.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Е, кажи си и направо, че искаш да сте си сами! Така най-мразя, когато някой се пречка.. Иначе и аз бих и ударила няколко шамара!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

^ Аз се шегувах, вие кво направихте... Сега наистина да вземе да я ступа...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вземи и ти някои приятели бе
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Вземи и ти някои приятели бе
    Ми да,тамън и те могат да заградят нещо

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Отиди,няма да умреш 2 часа в женско присъствие !!! И след това и кажи,че искаш другият път да сте САМИ...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Хвърляй се смело в боя дори ако спечелиш приятелките и ще ти е един огромен плюс. Отивай и не се шашкай, може да вземеш някой приятел, също не лоша идея. Само да не се смутиш, щото ще се опитват да те закачат и трябва да си личи че не ти пука и си уверен.. успех
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Да отида ли?
    Да.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Отиди...само че вземи някои твой приятели.И на нея няма да и е приятно ...

Е братле това ти е златния шанс на тебе!Силни се надявам тези мацки да не са под 16 години и да имат поне един грам мозък в лейките си.Тогава просто си пълен късметлия!Тя 100% им е казала,как стоят нещата при вас и че и се натягаш.А ти в случея имаш ебъхти късмета.Отиваш с 5-те путки и се представяш като най-готиния пич,ще бъдеш джентълмен и през цялото време ще обръщаш внимание на всички и ще се опитваш да си център на внимание,без да говориш глупости разбира се
    просто трябва те date харесат,а ако те те харесат смятай ,че и тя ти е в краката.
    ама за това се иска доста опит и да си доста на ТИ в разговорите с непознати момичета... не е лесно.А млъкнеш ли и сдухаш ли се .. направо си замини успех

Супер фен Аватара на cyclops
    По принцип оправданието й не върви. Щом са 4 момичета, значи има къде да отидат ! Разбирам да е едно, ама 4...
    Вариантите са 2. Или тя се притеснява и има нужда от женска подкрепа или просто приятелките й са прекалено любопитни и да се натресли.
    Според мен отиди, но най-добре вземи и ти един приятел или повече

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Има два вариянта да отидеш и да спечелиш приятелите и .
    А можеш и да и кажеш,че ще ти е по приятно да сте само двамата . (:
    Ти си решаваш
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Вземи и ти приятели
    И как няма къде да отидат...да си отидат на кафе без момичето ,с което излизаш или да си стоят вкъщи...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен
    Ако си много против и тях да ги има (защото си срамежлив или по каквато и да била причина) й кажи, че искаш да сте двамата и дръж на своето. Защото момичетата там ще те инспектират и ако не се представиш добре, губиш точки. Ако обаче умееш да печелиш женските симпатии ( ) отиди. Може наистина да вземеш и твои приятели. Успех!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Да отида ли ?

Цитирай Първоначално написано от chambao
    Недей слуша повечето какви глупости ти пишат...

Обаждаш й се и й казваш, че няма да можеш да отидеш. Ако те пита защо, измисли кратко оправдание, но да не изглежда, че се опрадваваш. Например "излезе нещо, няма да мога да дойда". Така ти се вдигат акциите, ставаш по-интересен и си спасяваш задника. Като ше излизаш с момиче, ше излизаш с нея, а не с половината й клас. Явно е дете още, едно отракано момиче никога няма да направи такова нещо.

Следващият път... обаждаш й се и ТИ и казваш кога и къде ще се срещнете, а не я питаш кога тя ще може, също и казваш да бъде сама. Не казвам, че е лошо да излизаш с нея и приятелките и, просто първите 2-3 срещи НЕ е на добре. Като са 2 или повече се чувстват много силни, обединени и сигурни, а това в повечето случаи означава, че не можеш да предприемеш нищо. Целта е да я изолираш... тогава можеш да правиш всичките крачки.

А за тия, които казват, че си големия пич да си само момче с 4-5 момичета.... обикновено такива типове са им "приятелите" на момичетата и стоят на сухо до абитюрентската, докато някоя пияна свиня не реши да им пусне.
    Temet Nosce

벨야카

Няма нужда да си груб към нея, ако наистина я харесваи както казваш... Просто отиди с тях един max два пъти, но не си шушукай мн. с нея, че и те няма дефакто за кфо да приказват мн. мн. !!! А след това и обясни, как стоят нещата отново и вярвам, че тя ще те разбере...

Град
    Разград
    Покани 4 момчета...
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    Отиди...само че вземи някои твой приятели...
    + 1

Голям фен Аватара на king95
    Вземи и ти 4 момчета
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си