.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Не ми стига въздуха

Имам чувството че не мога да поема достатъчно въздух . Ужасно е скаш може да се задуша едва ли не . Това не е винаги ! Случвало ми се е до сега няколко пъти ....
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на L0ST
    Обясни по-подробно. Задъхваш ли се, това става когато ходиш/тичаш или на място каот си стоиш, някакви болки в гърдите или някъде другаде, а колко си... Изобщо дай пвоече подробности, тука няма гадатели
    Lexynnka

На 16 съм . Не днес например цял ден съм си в нас на компа не правя нещо но чувствам сякаш не мога да поема достатъчно въздух , сякаш трябва повечко за да ми е достатъчно чувствам задух и ми е доста мъчително това нещо . Без болки в гърдите просто задух

Понякога както си седиш и тръгнеш да си поемеш въздух много дълбоко, усещаш, че не може да влезе напълно и да ти изпълни дроба с въздух както тряя?Ако е така - и при мен се е случвало.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

^ да

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мдам,и на мен ми се случва....може би е защото се развиваш на тая възраст...знам ли ?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

да не е от цигарите ?

Град
    Bulgaria
    Иди на лекар.. ние не можем да ти кажем какво да правиш ..

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    да не е от цигарите ?
    Възможно .. и все пак отиди на лекар , може да е от много неща .
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    да не е от цигарите ?
    Или от "безвредната" трева?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Случвало ми се е и на мен. При много хора се получава, едва ли е нещо сериозно щом не сме чували за усложнения.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    да не е от цигарите ?
    Ти пък още малко и хероина ще изкараш вреден

ПП:Може и да е от цигарите, ама си спомням да съм имал такъв проблем и от преди да пуша..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    случвало ми се е и на мен като тичам или като си стоя ей така ама ми няма нищо то през тази възраст се случват доста странни неща
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от amk933
    да не е от цигарите ?

ее ако бохаш тревица веднъж в месеца е здравословно ...
    ...по темата аз имам същият проблем водили са ме на лекъри машина съм.. спокойно на 17 съм казаха ми че на тая възраст е нормално да ги имам такивата проблеми..ма аз и бохам и имам и хрипове и все пак съм си супер като изключа болките в дробовете след въртене ама тва е от дългата практика на масура !!Тъйче мене не ме гледай спокойно добре си и все пак ако се тревожиш еди на лекар

Голям фен Аватара на Moderatorius
    И на мен ми се случва, а не пуша. Много хора съм чувала, че са така. Не мисля, че е проблем.

извинявай седиш на компа по цял ден и пушиш и как искаш да си поемаш дъх всеки спри цигарите и започни да спортуваш (тичане , плуване) да се поизчистиш от цигарите . И ако проблема ти продължава иди на лекар

всеки втори човек е така ...и аз съм така спокойно нищо ти няма но ако искаш за всеки случейотиди на лекар ....

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Аа, случвало ми се е, особено ако мислиш постоянно за тва... Ето сега се замислих и наистина си въобразявам, че не ми достига въздух. Предполагам не е сериозно.

Град
    BULGARIA ♥
    Мен също ми се е случвало..Доста е неприятно.. В повечето случай е на нерна почва...Особенно в пубертета ..При някои има главоболие,усещане на буца в гърлото ,депресия ..
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    някои хора като имат пневмония може и симптоми да нямат

давам го като пример
    в случая трябва да се види какво е точно може да е всичко
    ОДИН!!!

И на мен ми се е случвало ,пък не пуша

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Хора,ходете на лекар в тея случаи.Няма смисъл излишни нерви за това какво ви е като може просто 1 консултация и да сте 100% сигурни , че нищо ви няма или да се излекувате ефикасно. :P Както виждам има доста хора с този проблем.Тези които пушат е хубаво да спат цигарите и ако пак продължава проблема-при доктора.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Това е на нервна основа.

Цитирай Първоначално написано от herassmant
    Това е на нервна основа.
    Защо да не е? На мен ми се случва при много силен стрес. Започвам да дишам накъсано и бързо, при което в крайна сметка имам чувството, че не ми достига въздух. Може и от нерви да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си