- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го разбера
Има едно момче , което ме занимава от доста време.Беше ми безразличен докато не започнахме да излизаме в една компания . Проблема е , че съм адски срамежлива и през повечето време мълча . Вчера се скарахме по скайп , каза ми ,че не съм негов тип момиче , няма какво да си каже с мен и т.н. Когато му казах , че не ми е безразличен той ми отговори , че и аз не съм му . Не мога да го разбера единия път не съм негов тип момиче , а после не съм му безразлична . Имам чувството , че иска само да си играе с мен . Просто не знам как да постъпя и дали има смисъл..
Той пък има чувствово, че ти си играеш с него.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Разберете се другия път като се видите - просто е![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Казал ти е ,че си му безразлична ,защото му е писнало на кура да те чака.
О, боже!!!!!Защо и двамата не спрете с тая детска градина и не седнете да си поговорите (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Той явно не те хар. просто иска да те използва....![]()
може да се е по изнервил повече и в момент на афект да го е казал, поговорете на 4 очи щото по скайп е по - лесно да кажеш много неща![]()
![]()
има разлика между "не си мой тип момиче " и " не си ми безразлична". Нали се сещаш, че може да си го грабнала с нещо и да не си му безразлична и въсщото време да не си негов тип. Представи си , че ти си падаш по някое момче , което обича прекалено шумните места, не обича разходките и пие като свиня . Еми ето това е същото. Ти си падаш по него , но просто не е твой тип . Просто пример. Не мисля, че двете неща трябва непременно да са свързани.
така е ... може би също ти го казва за да си помислиш - ще го загубя дай да действамПървоначално написано от ScarletBite
Така е.Абе детска работа,вижте се и се изяснете деПървоначално написано от HandOFDooM
![]()
то и той самият не се разбира,ти си тръгнала.....Не мога да го разбера...
майтапа настрана...никой не обича да го разиграват,а той точно тва си е помислил,че правиш с него,та от там идва всичко....![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Зарежиии...той не знае какво приказва тфа момче... два пъти едно и също не казва
НЕ си губи времето :P !!!~