- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Момичета вижте на какво попаднах,прочетето го цялото.
http://www.speedlinediet.com/
Какво мислите?!![]()
амии интересна ми е тази диета,но съм наказана без телефон.някой,ако пусне диетата тук ще е много добре
^Аз доколкото разбрах,на всеки индивидуално му дават диета,според ръст,кг и т.н.,и нз дали ще може и ти да спазваш на някой диетата.
аз да попитам за някоя диета която сте изпробвали и има ефект,но да не е 90дневната.не искам да е прекалено дълга,но и да не е от тези 10 дена 10 кила
Еми диета според кръвната група,може да спазваш.
как сте с „диетите„ по празниците? как запазвате теглото си![]()
ми като не се тъпчем, аз пък не съм от хората които, като хапнат малко и им се лепва на гъза, даже съм вече 47.6 кг![]()
бравоаз па съм 53
![]()
на мен не ми е проблемът, яденето за 1-2 дена празниците, а че като съм вкъщи и няма какво да правя иине, че качвам, няма да го преживея половин година глад и накрая да си върна килата
![]()
![]()
а ти като ти гледам менюто ти в другата тема направо ще си ги върнеш килатадано не става де
![]()
И аз не се тъпча,даже за 4 дена свалих 2.5кг![]()
az по празниците даже качих 2.4 кг но ще се справя и с тях
От утре минавам на здравословен режим,да влезна малко в ред,че тея 3 дни пак се отпуснах.![]()
И аз! Доста се поотпуснах даже.
От утре малко глад .. и така
Дано за една седмица се върна към режима .
Утре мисля да ям .. закуска - овесени ядки или мандарина (ще ям , ако съм гладна) , обяд - няма , вечеря - каквото мама е сготвила , без сладко.
И ще пия вода. И плюс това тренирам , ще се върна към режима си.![]()
И аз от утре отново се връщам, към здравословното хранене+ малко повече спорт.
Мисля и Лунната да продължа да си правя, защото ми се отразява добре.
В кои дни от месеците са фазите на луната тая година, има ли ги някой?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
аз пък съм на лечебен глад![]()
по всичките му правила и такасправям си се
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
вредно е да се пропуска яденеПървоначално написано от iiordanova
![]()
аз си хапнах от всичко, като се постарах да не прекалявам и донякъде успях. от днес се връщам към нормалния си ритъм. не съм се мерила, за да видя какви са последиците, но ако съдя по собствения си усет и преценка нещата не са чак толкова зле.![]()
Трудните неща постигам с лекота. Невъзможните малко ме забавят.
Аз от днес почнах пак 90 дневната.Предния път резултата беше мтого добър,сега просто искам да продължа да свалямпък и малко съм качила тия месеци едно 2кг.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Включвам се към вас!Сега тука по тия празници съвсем му отпуснах края,а и без това имах килограми за сваляне от преди,та стана направо мазало.![]()
От днес съм на някакъв си мой режим-без хляб,тестено,пържено,сладк ,газирано,само плодове,зеленчуци,пилешко, упички(?) и така..Попринцип винаги на 2-3 ден прецаквам нещата,ама нали сме нова година,дадох си някакво обещание да отслабна най-накрая.Та дано да го изпълня. ;D
Изтеглих си Pump it up и едни упражнения на Cindy Crawford и мисля да ги редувам.Не знам тия които са правили Pump it up,ама аз абсурд да изкарам това цялото нещо!Супер уморително е.. малко по-малко ще се опитвам.Ще правя и коремни преси.
Това е май.
...
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Ето ги за този месец:Първоначално написано от LoveHurT
Лунна диета 2011 – Януари
04.01.2011, вторник, 11:04 часа - новолуние
12.01.2011, сряда, 13:33 часа - първа четвърт
19.01.2011, сряда, 23:23 часа – пълнолуние
26.01.2001, сряда, 14:59 часа – последна четвърт
^нещо имате разминаване ама видях кои съвпадат, мерси![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Нормално.Първоначално написано от LoveHurT
Първите са за 2010 г.
И какво точно се прави през тези 4 дена? Ако може малко поясняние.