.
Отговор в тема
Страница 4 от 24 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 593
    Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Ще си задам въпроса тук.
    На диета съм от 12 дни. Закусвам филийка пълнозърнест хляб или мюсли с обезмаслено мляко, кафе, на обяд ям пилешко или варени яйца с малко сирене, домат, следобед за междинно ябълка или грозде и вечер салата. Захарта е напълно изключена от менюто ми. Нормално ли е с това меню да не се усещам да съм свалила? Според вас много ли е храната, или причината е друга?
    яя изкажете мнение, защото и моят режим е почти същият, а с майка ми постоянно водим спорове за това, че съм ядяла малко..

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    Ще си задам въпроса тук.
    На диета съм от 12 дни. Закусвам филийка пълнозърнест хляб или мюсли с обезмаслено мляко, кафе, на обяд ям пилешко или варени яйца с малко сирене, домат, следобед за междинно ябълка или грозде и вечер салата. Захарта е напълно изключена от менюто ми. Нормално ли е с това меню да не се усещам да съм свалила? Според вас много ли е храната, или причината е друга?
    яя изкажете мнение, защото и моят режим е почти същият, а с майка ми постоянно водим спорове за това, че съм ядяла малко..
    храната не е много, не се плаши, няма как за 12 дена да се стопиш, може да си свалила вече 2/3 кг, ама като не се теглиш и няма как да знаеш

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    аз се опитвам да започна пак 90 дневната,но нещо не ми се получава
    Но от 27 я започвам сериозно..въпреки,че напоследък хапвам повечко,не смятам че съм качила нещо най-много 1 кило.. Мечтата ми е 55 Така,че от 59 вече сиг 60 ще имам 5 кила..висока съм 176 някъде
    Абе защо всички чакате да стане понеделник, за да почнете диета?

Оу...претеглих се:60 кг
    Дебелея всяка секунда
    Ще почна 2-3 дни само зелени ябълки и праскови и мноооогооо вода,после диетата на боряна 10 дни и после пак плодове или зеленчуци 2-3 дни и после диетата на боряна за 5 дни.Като се чувствам гладна ще пия вода.Трябва да отслабна до 45 кг най-много т.с 15 кг .От диетата на Боряна 10-15 кг,а от плодовете 1-2 и готово (?)
    Малко ме е страх да не си прецакам организма,но ако остана такава дебела ще си прецакам живота Ако вместо яйца ям пак зеленчуци на корем или повторя някой ден ще се промени ли ефекта(според мен ще е даже по-голям,защото яйцата са калорични)

След у-ще ще спортувам 4-5 часа всеки ден и ще направя всичко възможно,за да отслабна.Ще ям от 12:00 до 17:00.Ще пия многоооо вода и така...

Според вас ще отслабна ли???
    [b] Was tust du,Was f

О...определено! Макар и по не най-здравословния начин...

Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Дебелея всяка секунда
    Ще почна 2-3 дни само зелени ябълки и праскови и мноооогооо вода,после диетата на боряна 10 дни и после пак плодове или зеленчуци 2-3 дни и после диетата на боряна за 5 дни.Като се чувствам гладна ще пия вода.Трябва да отслабна до 45 кг най-много т.с 15 кг .От диетата на Боряна 10-15 кг,а от плодовете 1-2 и готово (?)
    Малко ме е страх да не си прецакам организма,но ако остана такава дебела ще си прецакам живота Ако вместо яйца ям пак зеленчуци на корем или повторя някой ден ще се промени ли ефекта(според мен ще е даже по-голям,защото яйцата са калорични)

След у-ще ще спортувам 4-5 часа всеки ден и ще направя всичко възможно,за да отслабна.Ще ям от 12:00 до 17:00.Ще пия многоооо вода и така...

А ти спазваш ли режим, че да се оплакваш, че дебелееш.
    Защото това, което си решила да правиш не е здравословно. Искам само да ви кажа, че свалих някоко килограма като изключих всичко нездравословно, с изключение на сладкото от менюто си и спортувах. И сега въпраки че от 2-3 месеца съм спряла ад спортувам и ям сладко на корем съм чакила няколкостотин грама. Така че по.добре отслабни бавно, но си задръж килограмите, защото с твоето решение няма да стане така. А аз също съм карала на някакви измислени диневи диети, свалям и скоро пак си връщам килограмите.

Сега ще ходя на спорти танци и се чудя от танцуване оформя ли се тялото? Всмисъл, не да слабея, а да се стегна и да се оформя.
    Какво мислите?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Супер фен Аватара на zoreto
    ^определено ще се оформиш ,а и можя някое друго килце да смъкнеш.всички танци освен ,че са полези са и приятни

Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Дебелея всяка секунда

Оо и аз съм като теб! От кога почваш да сме заедно??
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Сега ще ходя на спорти танци и се чудя от танцуване оформя ли се тялото? Всмисъл, не да слабея, а да се стегна и да се оформя.
    Какво мислите?
    Танците са перфектния фитнес за момичето А комбинацията от художествена гимнастика /балет за няколко години + танци след това е перфе
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Хора мислите ли, че ще има ефект ако закусвам и вечерям плод, а на обяд си хапна примерно сандвичи с филе и кашкавал или яйца със сирене...нещо леко. Освен това да правя по 100 коремни преси на ден плюс танцуване в нас 1 час да речем...

И мислите ли че точковата диета помага? Скоро четох за нея и много се чудя да я почвам ли.

90-дневната я карах 4 дни само и смъкнах 2 кг., но искам още, обаче все си мисля, че като я спра ще ги кача пак килограмите.

П.П. 1.70 съм висока, в момента съм 55.5 някъде, искам да съм 53
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Me4encety
    да питам за сестра митя е на 11 тежи 55 кила и е висока 151 не казваите чене е нормално това се знае тя сама си напраи режим който е :
    закуска активия закъска къпа корнфлеикс или малка филиика черен хляб
    междинно някъв плод или зеленчук
    обяд нещо готвено супа салата или таратор
    междинно плод или зеленчук
    вечеря таратор или салата
    и тфа през седмицата събота и неделя и понеделник ще спазва онази диета ся и забраих името 5 кила за 3 дни там на диди ли кфо беше и ще тича през диетата по 20-30 минути на ден мислите ли че нещо ще стане?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на mokka
    Ден 15 (менюто съм си го дала по-горе, преди няколко дни включих упражнения за корем и крака)
    Резултат: 2см по-малко от дупето, 2см по-малко от корема, и 6см по-малко от гръдната обиколка

Надъхана от коментара на gabito1995 и аз се включих днес в битката с излишните килограми. Много пъти съм правила диети и то само за 3-4 дена... естествено поради липсата на воля..!
    Винаги съм си била пълничка, в рамките на 57 - 60 кг ( висока съм 163 см ) , но вчера едно от момчетата от класът ми ми каза че съм напълняла.. аз много се почудих, защото преди около месец когато се теглих за последно бях 57 и го приех на шега, но все пак реших да се претегля и с ужас установих че съм 65 кг .. Направо побеснях! .. и как няма?! ..
    Но ето че днес събрах воля и си съставих режим, с който смятам да продължа месец и да се опитам да сваля поне на 55 ( въпреки, че мечтата ми е 50 кг ) ..
    Решила съм на ден да пия колкото се може повече вода и натурални сокове, да ходя колкото се може повече пеша,да не ям след 18 ч. и да изключа напълно вредните храни от менюто си!!! .. С упражнения ще почна чак когато сваля желаните кг за да се стегна.
    Менюто ми за днес е:
    Закуска - нямаше;
    Обяд - малко разтопен кашкавал ( без мазнина) и един домат;
    Вечеря - варена риба;

Надявам се след 1 месец да нося 2 номера по-малки дънки

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз ще почвам някакъв режим или диета ама нз кво да почна,много се чудя и не мога да си харесам никва диета.За тва най-вероятно ще мина на мой си режим,пък ако няма ефект ще мина н аняква диета.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Кажете няква диета , която не е толкова ''гладуваща''освен 90 дневната
    тя ми омръзна..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

SugarLolLipoPsS натуралните сокове ги изключи като вариант защото са бъкани със захар. Или си прави сок сама от плодовете, или пий само вода и зелен чай. Иначе с тия сокове нищо няма да постигнеш. Ако не можеш да ги пиеш само така водата и чая можеш да си ги подслаждаш с една лъжица мед Успех

Уейй.. За 1 ден съм смъкнала 1 кг..
    Ал.. много съм доволна, ако продължавам така ще е просто идеално..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Реших,и ще почвам от утре на 01.10.2010 Безвъглехидратна диета,с фитнес.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Всеки път като ти погледна профила си на някакви диети, то е някакво чудо .. Изобщо сваляш ли нещо, виждаш ли прогрес или как ..?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз утре ще направя Лунната диета, дано успея да издържа и след това ще започна мой режим, защото напоследък се храня само със сладки неща и съм качила 2 кг.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на DesSsi
    Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    ама на каква диета си ?
    Съдбата помага на смелите !

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    ама на каква диета си ?
    Ами не съм на точно определена диета.. По-горе писах на какъв режим съм. :P

ама на каква диета си ?
    Надали ще продължиш така, то става за седмица 7кг, нали се сещаш че не е възможно.

ама на каква диета си ?
    Надали ще продължиш така, то става за седмица 7кг, нали се сещаш че не е възможно.
    Дам, знам.. Но се надявам за 1 месец да успея да сваля 10кг. Въпреки, че пак е малко вероятно или пък ще стане, но с адски много физическо натоварване..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си