Здравейте. Такам моят проблем е такъв - днес сутринта си изправих косата, която не е чак на толкова мн етажи и имам крив бретон. Бях навън с фр около няколко часа и заваля... Като се прибрах косата ми беше бухнала бретона замазан и сплескан настрани, а най-късата ми част от него беше щръкнала нагоре и не преличах на НИЩОЗн че това е от влагата, но искам да попитам има ли начин някакси поне малко да спра този проблем, защото мн ме хвана яд че само напразно си горих косата
![]()
Амии просто в такова време недей я изправя , а я оформяй по някъв начин или ползвай стилизиращи продукти![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
каква паника за една коса![]()
напразно си си горила косата.така става като е влажно
И два флакона лак да сложиш,няма да стане. Два ужаса.
Имам късмет,че косата ми е права като на азиатка :Д
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Знаех си, че става въпрос за нечия коса, още щом прочетох заглавието.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Пхах, и чадъра не помага в такива случеи, майнаПървоначално написано от Djuff
![]()
Използвай някви продукти, не само на теб ти се начупва косата от влагата ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Просто за да не се ядосваш, в такова време си връзвай косата .. друг начин няма кавото и да правиш ще ти се развали . Ако я изправиш , дори и чадър да имаш от самата влага ще се развали
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Просто за да не се ядосваш, в такова време си връзвай косата .. друг начин няма кавото и да правиш ще ти се развали . Ако я изправиш , дори и чадър да имаш от самата влага ще се развали
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
От веднъж преса не се изгаря толкова косата,нищо ти няма
Слагай повече лак
Става същото и с моята коса - малко влага и се е накъдрила щръкнала и какво ли още не.Пробвала съм с лакове и тем подобни, но не се получи.
мойта от влагата става нараво къдрава![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
в такива моменти се радвам, че косата ми си е къдрава![]()
![]()
мн ми е яко да ни запраска дъжд и всички да писнат, че ще им се развалят косите (и те си ги изправят) аз само стоя и се смея като се разтичат на посоки![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
пак зависи и от качеството на пресата..ама се пак в тая влага..за съжаление е тфа е положението.. заделяш време,изправяш се и накрая.. никакъв ефект.. мойта коса също е чуплива.. но пък не мога да кажа, че зимата кой знае колко ми се накъдря..в дъждовно време..като съм с яке я пъхвам част от косата в него.. пак горе-долу, за да я предпазя.. ама кфо да се прави..тфа ни чака в следващите месеци..
Направи си кок или си носи шнола,за да прикриеш положението и си оформи прическата
На мен също от влагата много ми се начупва косата, но няма какво да се направии..![]()