- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашата песен
Темата е ясна. Коя е вашата песен?
Нащата е на Райна и Константин-Ти си ми всичко
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Celine Dion - My Heart will go on![]()
И нашатаПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
![]()
Една чалга от миналото лято, ама ме е срам да си призная.![]()
Arash ft. Helena - Pure Love![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Scorpions - When You Came Into My Life![]()
Това е първата песен, с която той ме поздрави, беше след доста време заедно. Аз от първия ден му пускам песнички и т.н. и така ми се искаше и той да ме поздрави с някоя ии......![]()
А преди няколко дена ми подари билет за Scorpions...Дори и да не изпълнят нашата песничка (което е почти сигурно, че няма), повечето им песнички ги харесваме и двамата много
...
work in progress.
Моляя тее, аз съм си чалгарка и ме гризе любопитството : ))Първоначално написано от Seductress
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Първоначално написано от 7227
![]()
![]()
^пхааа![]()
Иначе...не съм говорила с него за наша песен,но може би
Сигнал-Любов
Д2-прости ми,че сънувам теб
Morandi-Angels![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ние нямаме песен,но мен лично много ме кефи на Eric Clapton - Wonderfull tonight.
За мен са ''да те жадувам'' и ''nothing else matters'' ...според него не знам...ама за наши си песни точно..май нямаме,но тия двете ги свързвам с нас...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Невероятна песен!! Поздрав за всички влюбениПървоначално написано от GerradPique
))
Have you ever really loved a woman - Bryan Adams
http://vbox7.com/play:5bc6be29
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Dr.Dre ft Snoop Dogg-Still Dre
Blero-Sexy Moves![]()
Enrique Iglesias - Addicted![]()
На Бате Сашо - Счупен рицар ... тва е песента от нашето запознанство![]()
Иначе на тоя етап мисля че Rihanna feat Eminem - Love The Way You Lie отговаря най-точно на взаимоотношенията ни ;]]]
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Leona Lewis - Bleeding Love
Babi Minune si Denisa - Aproape De ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Arash feat. Helena-Pure love![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!