.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Да отслабнем,за да се чустваме добре

Здравейте!

Идва зима..всички малко или много започват да се интересуват повече от по-сериозни неща не само от щури купони,екстравагантни и неочаквани пътешествия и всички онези така приятни и незаангажиращи неща,мисля,че добре се досещате за какво ви говоря :P

Но да минем на темата,как ще посрещнем зимата увити в големи,дебели и грозни дрехи скриващи телата ни.
    Абе не ви казвам да сложите късите гащи и потника посред зимата в двуметровия сняг,но би било добре да знаете,че някъде под огромния кат дрехи се крие едно красиво тяло.

Забелязал съм,че колкото по-добре изглеждаш толкова по-добре се чустваш..естествено ще кажете.Знам,че не всеки след една добра програма примерно за 2-3 месеца не може спре да гледа промяната,тялото си и да се радва и не само на него,а и на самия си живот.Някак си всичко се подрежда знаеш,че си постигнал нещо и продължаваш да жънеш успехи,а и дори да не успееш продължаваш без да ти пука особенно.
    И не защото е било незначително,а защото знаеш че можеш много повече също както си успял да постигнеш това което си..знаеш,че мечтата ти..си ти

Мнозина прочели дотук написаното ще се запитат "е добре бе джанъм хайй кажи закво иде реч"

Ще се опитам да ви разкажа моята изтория в цифри..
    08.08.2009-едно незабравимо лято ,тъкмо се прибрах от моренце 86кг
    Казах "НЕ!Аз няма да живея по този начин.Няма да се срамувам да премеря дреха,няма да се срамувам дали тениската ми е прилепнала.Ще заприличам на картинка"
    И се започна..
    Диета,спорт и много магарешка упоритост
    08.11.2009-71кг-заприличах да нещо,но и аз неможех да кажа на какво.
    След 5 месеца усилени тренировки бях изваял прилично тяло,на което вече завиждаха.

Но ето,че лятото пак дойде(то вече свърши бе идиот )
    ии пак нашишкавяхме.. е нормално е лято,моренце,мислите са ти само за добро изкарване.Онази част от мозъка ти която ти казва престани,не това и не е правилно сякаш заспива.
    И все пак лятото си минава ии в края на сезона като погледнеш в огледалото си казваш "ейй какво имах,а сега.."

И се започва отново,но този път по упорито,напук на всичко и всички

За всички желаещи ,който искат да променят не само телата си,но и самите себе си ,пишете лично.
    Или тук за съвети и нещо като дневник за храни и дневно меню.

Голям фен
    какво да ти кажа грешка си направил като си се отпуснал да хапваш ,а и ако си нямал къде да го изразходиш ,още по зле. не е хубаво да си на диета след това да надебелееш и пак на диета, това си е самоубийство
    промени начина си на хранене и начина си на мислене защото те те карат да се връщаш в старото положение
    love is gone!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не си единствен,и аз минах по тоя път,свалях,качвах и ето че тая година вече 5-6 месеца съм на режими и диети и кво ли не,само и само да постигна добро тяло.За сега съм доволна,но дойде ли зимата нз кво ще се правя,страх ме е да не кача пак някой кг.

Браво!И аз като теб имах подобен момент.Ноември реших ,че трябва да сваля излишните килограми.За около 3 месеца-много тичане,потене във фитнеса и много чеисти протеини(яйца,месо,извара). ромених се коренно,а свалих само 1-2 килограма-качих мускулна маса и махнах шкембето.Сега се поотпуснах и аз така лятото,но не драстично-за 2-3седмици пак ще съм даже в по-добра форма.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз пък лятото отслабвам. Просто не ми се яде когато ми е горещо.
    През февруари си бях изкълчила глезена и спрях спорта за 4 седмици. Качих 3 килограма и не можех и не можех да ги сваля. Много ме беше яд. И миналата седмица гледам кантара, че показва 65кг и не можех да повярвам. Много съм щастлива.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Евала на всички в моето състояние ,които са казали не на шкембенцето и големите бузи

LifeFitness0 гледам и с фитнесче се занимаваш ако искаш остави някъв скайп применро да споделяме храни,диети цък мък пък и самичак ми е тъпо постояно си давам някакви свободни дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си