- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го открия ?
Здравейте! Вчера се върнах от морето сс нашите.Там беше супер и срещнах едно момче, с което така и не се запознахме.
На плaжа всеки ден имаше погледи и усмивки. Нарочно дори гледах да сядам до него по близо.. Беше ме срам да се запозная с него от техните
![]()
И един ден се реших вече, но видях, че си тръгваха Супер гадно ми стана, a много ми харесваше това момче.. Като се сетя, че никога няма да го видя..![]()
![]()
Ще ми липсва всичко товаа и лятото.. но за съжаление всяко хубаво нещо си има край ..
Има ли някакъв начин да го намеря поне в нета като знам само името му
![]()
Фейсбуци, импулси, глупости... Ама тва, ако имаш много нерви и време.
Спокойно. Ше си поблъскаш главата известно време колко си глупава, после ще ти мине.![]()
ми пробвай , facebook или някой друг сайт за запознанства ......Късмет с търсееенеееееето![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Запази хубавата емоция в себе си. А то ако е писано пак ще се срещнете.
Това ще отмине и ще намериш някой друг, който ще е по-достъпен...
Хах фейсбоок мн ще ти помогне ако знаеш поне от каде ещото като напишеш ИВАН и ти излезнат 300 000 абоната ела търси го
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
да а за съжаление незнам от къде е ..Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
А ся видях че го има на една снимка от тела..дето аз съм се снимала ..![]()
Как искам пак да го видяя...
Такива наивни момиченца като тебе са за "без коментар". 1 на 1,000,000 да откриеш няк'во момче, дето сте се видяли на морето..За какво изобщо ни занимавате с глупости немога да ви разбера??![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ееей що не му даде една бележка като толкова та било срам. Ама и той е една шматкааАбе най добре го забрави.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Пусни го за издирване с интерпол!
Или си купи металотърсачка![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
И като не сте от 1 град? За кво ти е да знаеш кой е ?
И все пак... Google знае всичко!
Има начини,щом толкова искаш има начини.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Що бе, не ги ли вииш че са некви дребни по на 15г
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
съгласна съмПървоначално написано от FuckedUp
(емотиконката щото ме цепи глава
)
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Абе щом не те е заговорил,значи не си му допаднала.Но казваш,че ти е пускал намеци,явно го е било срам да те заговори или не си му била много симпатична.Ако е първото жалко и за двамата.
ПП:Срама ще ви погуби(аз съм същият)
Ей сега като част от нашето разузнаване,веднага пускат пипалата си и ще разбера кое момчето.Пращай снимката на ЛС и нЕкво описание и ще бъде открит и ще ти го доставя в колет.