- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и имам доверие ?
Здравейте, отдавна не съм писал тук, но ето, че ми се наложи и така имам си приятелка, но ако може да се каже тя е "палава" смисъл лесно се поддава и ако някой почне да я сваля веднага и тя ще почне смисъл не е жена на място така и затова и нямам доверие и ето преди малко за това се скарахме аз знам колко момчета я желаят и ми е доста трудно с тези мои съмнения как да спра да се осъмнявам в нея каак![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
доверие на такава няма да спечелиш...
използвай я за твой кеф и не се влюбвай щото утре ще зареже и ти е гадно
вкарай я в леглото ако можеш за твой кеф и си намери някоя свясна
Но тя е ох ддз само това и е недостатъка разбирам да я желаят много момчета, но тя ще си е моя ,но тя и се поддава лесно ето това е гадното и колкото да ми се обяснява в любов винаги ще си имам съмненията, но ако има начин да спра с тях ще ми е доста по-добре![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Момиченца на 14-15 не са жени. Това първо.
Второ - как разбра, че е "палава"? Какво се разбира изобщо под "палава"? Да, може да им отвръща с някой коментар, да, може да се шегува, това не значи, че се "поддава". Ти какво искаш? Като е с теб да си прекрати изцяло контактите с момчета ли?
Познавам я от доста време и точно се възползвах от тази нейна слабост за да я отмъкна от приятелят ии затова ся ме е страх да не се появи някой хитрец като мене
![]()
sapphire5![]()
Твой си е проблема. Такава ще си остане![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тогава за какви сериозни отношения говорим? И къде е мястото на доверието?Първоначално написано от awerw
Иначе доверието се заслужва. Тя трябва да заслужи твоето,съответно ти -нейното.
П.П. Щом толкова лесно се е дала - значи някой хитрес съвсем скоро ЩЕ се намери. Приеми го.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ама колкото и да ми се обеснява тя наистина знам, че ако не е с мен е с други момчета с момичета е рядко и май остава да чакам кога ще се намери "хитрецът"![]()
sapphire5![]()
Ами, в една връзка няма ли взаимно доверие - няма връзка. Дано съм бил точенИ един съвет, ако тръгне с друг, ще те зареже. Няма нещо между вас като брак, което да е пречка, така че don't worry.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Каквато си я избрал ,такава ще си я търпиш.Като ти не отърва се отървавай от нея .
Не прави това,което не искаш на теб да ти направятПървоначално написано от awerw
Ще си я търпиш твойта върти опашка или я оставяй;]
"a i s teb sam razli4na i ne se potdavam na ni6to''
ох да и вярвам лиигадното ми е, че ако прави нещо няма да ми каже и ще разбера чак като иска да бъде с него ама не ми се вярва да го направи може да се закачи с някой ама мисля, че няма да посмее
![]()
sapphire5![]()
След като си на ясно с какво се захващаш, на какво доверие се надяваш?
Отговорите на запитванията ти са пред теб черно на бяло. Въпроса е да си отвориш очите, да гледаш реално на нещата и да прецениш как искаш и как не искаш да бъде.
Ще ти помогна баце, ама първо трябва да ме запознаеш с нея.![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Май не можеш да я промениш насила !!! Ако тя сама не се осъзнае според мен нищо не можеш да направиш.
Ако толкова не можеш да свикнеш с този неин недостатък по-добре я остави. Или я търпи, или я зарежи - няма средно положение, а ти си преценяваш + и - от взетото решение. Все пак може да избереш да си с нея, защото е умна, забавна, разбира те и пр., въпреки че е лигла и се държи леко. А може и да решиш да не се занимаваш с нея въпреки положителните й качества (ако ги има, например), защото ревността не ти дава мира.
За всеки случай не можеш да я промениш насила => никога няма да си 100% уверен в нея. Не мисля, че тя ще се промени.
Според мен е неграмотна лигла, ако съдя по копирания текст, който ти е написала в скайп, а още по-друг е въпросът, че щом толкова лесно си е заминала от приятеля си, ще си замине лесно и от теб.
Изборът като цяло е твой.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Щом няма доверие и щом я описваш по този начин... не знам, проблема е твой man!
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Не знам заслужава ли си .. Такива леки жени както ти я нарече, не стават за сериозни връзки и дори да тръгнете според мен няма да издържите много. Моят съвет е ако наистина я харесваш не прибързвай, а я опознай по-добре, или въобще не се занимавай. Както решиш!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
проверката е висша форма на доверие
ОДИН!!!
tanch3t093 ние вече сме тръгнали, а darkPaladin тва за проверката някъф бъзик ли беше![]()
sapphire5![]()
не но за жалост не можеш да правиш такаПървоначално написано от awerw
един съвет разбереш ли за изневеря или че се среща с друг без ти да знаеш
тегли и шута не и слушай оправданията
ОДИН!!!
а дано разбера![]()
sapphire5![]()
Ааа, мой, сложил си аватара, браво.![]()
ех какПървоначално написано от tarlyo
ся с едни лют кючек се разсейвам тоя направо ми мъти мозъка http://vbox7.com/play:9b89e10c
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()